Home » Internationaal Business & Entrepreneurship (HBO)

Opleiding: Internationaal Business & Entrepreneurship (HBO)

Bij: EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO)

 

EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO)

Westblaak 139
3012 KJ ROTTERDAM
 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Havo, Vwo, Mbo 4 (3 is bespreekbaar na het maken van een instroomtoets)

Opleidingsduur

2 jaar en 8 maanden

Kosten

€ 14.650,- per jaar.

Bijzonderheden

Real life projecten: No pain, no gain
De kleinschaligheid van de school maakt het mogelijk om aansprekende en uitdagende projecten binnen te halen. Je doet bij ons ervaring op met echte budgetten, echte verantwoordelijkheden en echte stress. Je organiseert bijvoorbeeld het entertainment in het VIP-dorp van het ABN-AMRO World Tennis Tournament, je organiseert een GALA-diner voor Societeit de Witte in Den Haag, je bent verantwoordelijk voor de organisatie van de Dodenherdenking in Rotterdam of je ontwikkelt het creatieve concept voor de Career Conference Day.

Anders dan bij fictieve projecten mogen de opdrachten van EuroCollege Hogeschool nooit mislukken. Linksom, rechtsom het moet gefikst worden, is een bij ons veel gebezigde leus. Ieder succesvol afgerond project versterkt jouw curriculum vitae.

Tijdens het Senior Project zetten wij jou op scherp. Je wordt uitgedaagd om verantwoordelijkheid te dragen, initiatief te nemen, stress te weerstaan en deadlines te eerbiedigen. Bovenal zullen we je houden aan de principes van goed samenwerken en collegialiteit. Stuk voor stuk elementen die in het bedrijfsleven geëist worden als vanzelfsprekende vaardigheden.

Kijk voor meer informatie op www.eurocollege.nl

Plaatsen / leslocaties

Rotterdam, Amsterdam, Utrecht

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

International Business & Entrepreneurship (HBO)
Veel mensen dromen van een eigen onderneming. Je hebt dan de vrijheid om te doen wat jij wil. Anderen streven ernaar om succesvol leiding te geven aan een groot bedrijf. Hoe je droom er ook uitziet, in beide gevallen zul je bereid moeten zijn om aan te pakken en te ondernemen.

EuroCollege Rotterdam heeft een international business programma ontwikkeld waarmee je veel kanten op kunt. Het betreft de bachelor International Business & Entrepreneurship® . Een stevige hbo-bachelor waarin je als student leert wat succesvol ondernemen en leidinggeven is. De opleiding is in het Nederlands!

Leren van ondernemers
De beste leerschool is de praktijk. Tijdens je opleiding leer je van echte ondernemers en managers. Van mensen die het klappen van de zweep kennen. Het spreekt voor zich dat wij de theorie niet verwaarlozen. Natuurlijk kan een international business school niet van iedereen een ondernemer maken. Een goede business management opleiding kan studenten wel zo prikkelen dat zij daadwerkelijk ondernemender worden.

Succes by doing!
Plannen maken, goalsetting en gerichte actie ondernemen leiden altijd tot succes. Op onze business school leer je hoe een goed idee ontwikkelt en effectief in de markt zet, alsmede hoe je investeerders ervan overtuigt te investeren in jouw onderneming.Tevens leer je hoe je een onderneming opzet en runt tijdens je senior project. De projecten zijn bij EuroCollege tijd real life.

Leren doen en denken als een ondernemer
Je ontwikkelt een scherp inzicht in wat je wel en niet kunt. Een succesvol ondernemer kent immers zijn zwakheden en leert deze compenseren. Opgeven is taboe. Succes in welke vorm dan ook kent altijd dezelfde oorsprong: doelgerichte en vasthoudende actie. Dat vereist een analytisch geest en een sterke wil.

Kijk voor meer informatie op www.eurocollege.nl

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
CeC9B Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren