Home » 1-jarige Klassikale Dagopleiding Makelaar: Basistheorie Vastgoed + Specialisatie Wonen (KRMT) (SVM NIVO)

Opleiding: 1-jarige Klassikale Dagopleiding Makelaar: Basistheorie Vastgoed + Specialisatie Wonen (KRMT) (SVM NIVO)

Bij: IPD Opleidingen

 

IPD Opleidingen

Bisonspoor 3002 – B807
3605 LT MAARSSEN
 

Duur van de cursus

39 weken

Kosten van de cursus

Zie onze website of bel met onze studieadviseurs voor gratis studieadvies de meest actuele prijzen.

Bijzonderheden

Vrijgesteld van BTW, excl. literatuur en examenkosten.

Plaatsen / leslocaties

Almere, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Venlo, Zwolle

Algemene informatie over de cursus

De makelaarsopleiding van IPD.....klassikaal les bij u in de buurt!
Onze makelaardij opleidingen bieden u een uiteenlopend baanperspectief. U bent als vastgoedkenner hard nodig bij bijvoorbeeld bouwbedrijven, banken, beleggingsbedrijven, makelaarskantoren of woningbouwverenigingen. Genoeg banen, zowel fulltime als parttime. Ook worden er steeds meer vastgoedspecialisten betrokken bij de huur en verhuur van vastgoed.

De voordelen van een 1-jarige dagopleiding (tot en met KRMT)
Tijdens de 1-jarige dagopleiding heeft u één vaste lesdag per week met lestijden van 10:00 uur tot 16:00 uur op de door u gekozen leslocatie. Het studietempo maakt dit traject ideaal voor cursisten die snel het diploma (en de mogelijke certificering) willen bemachtigen om aan de slag te kunnen.

Lessen
Tijdens de lessen komen de theorie, begrippen en oefenopgaven aan bod. Natuurlijk is er ook alle ruimte om vragen te stellen naar aanleiding van de stof. Vervolgens maakt u thuis opdrachten en neemt u de leerstof door. De lessen zijn ook bedoeld om contact te maken met docent en medeleerlingen. Daardoor zijn de lessen inspirerend en zorgen ze ervoor dat u gemakkelijker en met meer plezier naar uw diploma toewerkt. Met uw medeleerlingen bouwt u een mooi netwerk op.

Vakken en lesmateriaal
De dagopleiding bestaat uit 39 lessen, waarin acht vakken volledig worden behandeld.

Basistheorie Vastgoeddeskundige:
Vastgoedeconomie
Bouwkunde
Privaatrecht
Publiekrecht
Fiscaliteiten en Financiën

Specialisatie Wonen:
Praktijkleer
Vakbekwaamheid

Het maakt niet uit in welke volgorde u de vakken van de basistheorie volgt. U kunt daarom op veel momenten instromen. Het lesmateriaal sluit volledig aan bij het examen. Om goed voorbereid te zijn, is er veel oefenstof aanwezig. U krijgt het lesmateriaal voor aanvang van de opleiding toegestuurd, waardoor u alle tijd heeft om het alvast te bekijken.

Na het behalen van deze onderdelen mag zich in schrijven in het register van gecertificeerde KRMT-makelaars.

Examens
U wordt opgeleid tot de examens van het examenbureau SVM NIVO. De examens van de basistheorie zijn (met uitzondering van Bouwkunde 2) flextoetsen die u op een door u gekozen toetslocatie en tijdstip kunt laten plaatsvinden.

Vooropleiding
Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen aan het traject verbonden. Iedereen mag aan de opleiding en de examens deelnemen. Het niveau van de opleiding en examens is, mede door het tempo, vergelijkbaar met het niveau van een hbo. Kortom, u bent van harte welkom als u verwacht dit niveau aan te kunnen.

Flexibel studeren
Bij IPD begrijpen we dat er tijdens het studietraject onvoorziene omstandigheden kunnen optreden. Het is bij IPD mogelijk om, op basis van beschikbaarheid, over te stappen naar een ander traject (avond- of zaterdagopleiding).

Proeflessen
IPD organiseert gratis en vrijblijvend proeflessen in de richting van makelaardij. Een goede studiekeuze is belangrijk en daarom organiseert IPD geregeld proeflessen, waarbij u kennismaakt met IPD, docenten, medecursisten, het lesmateriaal en elektronische leeromgeving.

Waarom kiezen voor IPD? Bij IPD krijgt u heel veel extra’s:
• De IPDELO is de elektronische leeromgeving waarmee u gemakkelijk op afstand kunt communiceren over al uw vragen met uw klasgenoten en uw leraar.
• Extra gratis examentrainingen worden georganiseerd in Utrecht. Deze extra examentrainingen mag u net zolang volgen totdat u het examen heeft behaald (dat is meestal niet vaak nodig omdat onze kandidaten meestal meteen slagen voor de examens).
• Carrièredagen/Netwerkdagen. Er worden regelmatig netwerkdagen georganiseerd waarbij werkgevers en IPD-studenten elkaar ontmoeten. Ons Carrièreteam spant zich in om alle IPD-leerlingen die dat willen aan een goede baan te helpen.
• Gecertificeerde docenten. IPD toetst ieder jaar of de docenten goed genoeg zijn om les te mogen geven. Alleen docenten die hebben aangetoond op een goede manier les te kunnen geven staan voor de klas.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
98F43 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren