Home » Beveiliging van gebouwen en terreinen

Opleiding: Beveiliging van gebouwen en terreinen

Bij: IMF Academy (International Management Forum)

 

IMF Academy (International Management Forum)

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Opleidingsinhoud

Meer dan de helft van alle organisaties wordt jaarlijks één of zelfs meerdere keren geconfronteerd met inbraak, diefstal, vernieling, een overval of een andere vorm van criminaliteit. Criminaliteit kost uw bedrijf inmiddels al 6% van de winst! Het beveiligen van kantoren, winkels, (zorg)instellingen, scholen, logistieke centra, etc. en (parkeer- en opslag)terreinen staat dan ook hoog op de agenda van vrijwel elke organisatie.

Na bestudering van deze actuele cursus heeft u de specialistische kennis in huis om alle organisatorische, bouwkundige en elektronische eisen te stellen en te beoordelen om uw gebouwen en terreinen zo kosteneffectief mogelijk te beveiligen.

Opleidingsduur

10 weken

Kosten

De kosten van de schriftelijke cursus Beveiliging van gebouwen en terreinen bedragen € 1.795,- (excl. 6% BTW) per persoon.

Bijzonderheden

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van (veelal schriftelijke) cursussen en opleidingen. Deze sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van professionals en bestrijken onder meer het Security, Financiële, Logistieke, HRM en IT-vakgebied. IMF is al bijna 20 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 11 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

Plaatsen / leslocaties

Afstandsleren / Zelfstudie

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
A3A45 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren