Home » Enterprise Architectuur (EA)

Opleiding: Enterprise Architectuur (EA)

Bij: IMF Academy (International Management Forum)

 

IMF Academy (International Management Forum)

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Opleidingsinhoud

Het architectuurdenken heeft binnen (grote) organisaties de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Waar organisaties nu mee worstelen is hoe de business-, informatie- en technische architectuur beter kunnen worden geÔntegreerd. Alleen een goed afgestemd geheel van processen, organisatie, applicaties en infrastructuur geeft een organisatie de slagkracht die het nodig heeft. Een enterprise architectuur zorgt voor de noodzakelijke afstemming.

Deze cursus geeft u inzicht in de ins en outs van enterprise architectuur. Wat is het? Wat kun je ermee? Hoe doe je het? Wat komt er bij kijken? Hoe voer je het in? Hoe verbeter je? Welke hulpmiddelen zijn er? Dit alles voorzien van vele praktijkcases!

Opleidingsduur

9 weken

Kosten

De kosten van de schriftelijke Enterprise Architectuur opleiding bedragen € 1.980,- (excl. 6% BTW) per persoon.

Bijzonderheden

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van (veelal schriftelijke) cursussen en opleidingen. Deze sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van professionals en bestrijken onder meer het Security, FinanciŽle, Logistieke, HRM en IT-vakgebied. IMF is al bijna 20 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 11 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

Plaatsen / leslocaties

Afstandsleren / Zelfstudie

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Cc050 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren