Home » Administratief medewerker LSSO

Opleiding: Administratief medewerker LSSO

Bij: ROC Tilburg (Cursussen)

 

ROC Tilburg (Cursussen)

Postbus 1330
5004 BH TILBURG
 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen. Een voldoende tot goede beheersing van de Nederlandse taal is echter wel noodzakelijk.

Duur van de cursus

27 weken

Kosten van de cursus

Bij inschrijving per module € 265,-.

Bij inschrijving voor de gehele opleiding die uit zes modules bestaat (diplomastudie) betaal je €1510,- Betaling in termijnen is mogelijk. Je kunt dit op het inschrijfformulier aangeven. Deze prijzen zijn inclusief lesmateriaal en examengeld. Deelname aan herexamens is niet gratis; per module betaal je €40, - voor een herexamen.

Bijzonderheden

LSSO® biedt, bij voldoende belangstelling, de volgende vervolgopleiding aan:

Financieel Administratief Medewerker
Commercieel Administratief Medewerker (de modules Commerciėle Administratie en Klantcontacten worden bij te weinig deelnemers i.s.m. ROC Eindhoven in Eindhoven gegeven).
Deze opleidingen bestaan uit 8 modules waarvan er 6 gelijk zijn aan de opleiding Administratief Medewerker. Als je voor die gelijke modules een voldoende hebt behaald, dan neem je die mee naar je vervolgopleiding en hoef je dus nog maar gedurende een periode van 9 weken twee extra’s modules te behalen om in het bezit te komen van het diploma Financieel Administratief Medewerker of Commercieel Administratief Medewerker.

Plaatsen / leslocaties

Tilburg

Algemene informatie over de cursus

De lessen worden verzorgd op maandagavond. Een module omvat 9 lessen van 1½ uur. Op een lesavond bieden wij twee modules aan. De lestijden van die twee modules, incl. de pauze, zijn tussen 18.45 - 22.00 uur.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
E390D Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2020 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren