Home » Front-End Designer

Opleiding: Front-End Designer

Bij: College of MultiMedia

 

College of MultiMedia

Egelenburg 150-152
1081 GK AMSTERDAM
 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

De opleiding is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een uitdaging in nieuwe media en zijn/haar kennis is MultiMedia graag wil uitbreiden om toe te passen op professioneel of hobbymatig gebied. Je dient goed om te kunnen gaan met computers en de algemene software eigenschappen te beheersen. De software en een gedeelte van het lesmateriaal is in het Engels waardoor de kennis van deze taal ook aanwezig dient te zijn.

Nadat je je hebt ingeschreven en voorafgaand aan de definitieve toelating vindt er een persoonlijk intake gesprek met één van onze docenten plaats.

Criteria voor toelating zijn:

Motivatie
Computer vaardigheden
Affiniteit met multimedia
Een goed begrip van de Engelse taal

Duur van de cursus

6 maanden

Kosten van de cursus

Boekengeld is niet inbegrepen in het totaalbedrag en is onderhevig aan wijzigingen vanuit de uitgever.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam

Algemene informatie over de cursus

Zoek je een professionele opleiding en wil je leren van experts uit de praktijk?

Volg dan onze opleiding Front-End Designer. Een zeer praktijkgerichte en actuele opleiding op het gebied van webdesign en front-end. De focus ligt op concepting, UX, digital design, HTML en CSS. Daarnaast leer je belangrijke onderdelen als projectplanning en projectmanagement en wordt er aandacht besteed aan het bewerken van audio en video, zodat je aantrekkelijke websites leert maken.

Ruim 130 uur aan lessen in Amsterdam
Door de uitgebreide opzet met ruim 130 uur aan klassikale bijeenkomsten word je optimaal opgeleid. De lessen worden verzorgd door ervaren professionals, die zich dagelijks met webdesign en front-end bezighouden. Zij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij in 4 maanden (fulltime) of 6 maanden (parttime) de opleiding succesvol kan afronden!

Klassikaal, live online of blended. Jij mag kiezen!
Voor vrijwel al onze trainingen en opleidingen kun je kiezen hoe je deze wil volgen; klassikaal in Amsterdam, live online of een combinatie daarvan (blended).

Volg een gratis proefles!
Wij geloven we in de kracht van klassikale opleidingen. Je kan online natuurlijk veel informatie vinden, maar er gaat niets boven een groep enthousiaste studenten in een ruimte. Daarom doen we er alles aan om het leren op onze locatie in Amsterdam zo prettig mogelijk te maken.

Wil je zelf ervaren hoe het is om bij CMM een opleiding te volgen? Meld je dan direct aan voor een gratis proefles!

Naast de gratis proefles ben je ook van harte welkom voor een persoonlijke afspraak inclusief rondleiding op onze locatie. Bel [klik hier voor het telefoonnummer] om direct een datum te prikken!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
6d2f0 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren