Home » Web Developer

Opleiding: Web Developer

Bij: College of MultiMedia

 

College of MultiMedia

Egelenburg 150-152
1081 GK AMSTERDAM
 

Inhoud van de cursus

Programmeren is een belangrijk onderdeel van de opleiding. De basis van Javascript uit de voorgaande module wordt verder uitgediept en je leert je eigen functies te schrijven.

Daarnaast zal er dieper worden ingegaan op Flash en Actionscript. Ook PHP komt aan bod en gaan we kijken naar het gebruik en het maken van CMS systemen. Je leert hoe je een geavanceerde/ dynamische website maakt en hoe je deze integreert met (X)HTML, XML en het web.

In het lesprogramma is een aantal officiŽle trainingen van Apple, Adobe en Avid opgenomen. Dit betekent dat voor de onderwerpen Final Cut Pro, Photoshop, Dreamweaver en Pro Tools gebruik wordt gemaakt van de door Apple, Adobe en Avid geautoriseerde trainingsopzet en het bijbehorende officiŽle lesmateriaal.

Hoewel niet verplicht, is het mogelijk om de door Apple, Adobe en Avid geautoriseerde lessen af te ronden met een examen. Je ontvangt dan een officieel certificaat voor dit onderdeel. Bespreek de mogelijkheden hiervoor met de docent.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

De stof uit de opleidingen Web Designer en Front-End Developer
Kennis van de Engelse taal (software en lesmateriaal zijn in het Engels)

Duur van de cursus

6 maanden

Kosten van de cursus

Lesgeld: € 3.750,00

Examengeld: € 70,00

Totaal: € 3.820,00

Indien de opleiding in termijnen wordt voldaan, geldt er een toeslag van € 180,00

Boekengeld Ī: € 95,00

Boekengeld is niet inbegrepen in het totaalbedrag en is onderhevig aan wijzigingen vanuit de uitgever.

Bijzonderheden

Nadat je bent afgestudeerd kun je natuurlijk altijd nog verder met een vervolgstudie. De opleiding Web Developer is een prima opstap naar PHP/MySQL, je Bachelor of Arts/Science bij Stafforshire University of een van de andere professionele opleidingen van CMM.

PHP/MySQL
De korte opleiding PHP/MySQL is bedoeld voor internet ontwikkelaars die willen leren hoe je programmeert in PHP/MySQL en hoe dat ingezet kan worden om database-applicaties te bouwen ťn te integreren in een website.

Bachelor of Arts / Bachelor of Science
Sinds 2005 heeft CMM een samenwerkingsverband met Staffordshire University. Hierdoor is het mogelijk om, na het succesvol afronden van de opleidingen MultiMedia Engineer en PHP/MySQL, door te studeren voor een Bachelor of Arts of een Bachelor of Science degree.

Professional Video Producer
Wil je na MultiMedia Engineer, waarin je al een aantal zaken op het gebied van video leert, je verder specialiseren, dan kan dat door de opleiding Professional Video Producer te volgen. Je wordt hierin opgeleid tot volwaardig allround videomaker.

3D Producer
In de huidige multimedia is 3D een op zichzelf staand begrip. De opleiding 3D Producer is dus een goede uitbreiding op de opleiding MultiMedia Engineer, waarbij je leert animaties te maken, scenes te bouwen en geweldig is voor motion graphics.

Cursussen
Als student bij CMM ontvang je standaard 20% korting op alle losse cursussen die wij geven. Hierbij kun je kiezen uit het uitgebreide aanbod dat wij als Adobe Authorised Training Centre, Apple Authorized Training Center, Avid Learning Partner Professional en Maxon Certified Trainings Center geven.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam

Algemene informatie over de cursus

Web Developer is de laatste module uit het complete MultiMedia Engineer traject. Het behalen van de drie afzonderlijke certificaten voor Web Designer, Front-End Developer en Web Developer staat gelijk aan het diploma van de opleiding MultiMedia Engineer.

De mogelijkheden voor een student met het Web Developer certificaat zijn zeer divers. Een aantal voorbeelden:

Freelancer
Je bezit de basiskennis om simpele websites te maken. Als freelancer zul je zelf verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen en het ontwikkelen hiervan.

Webmaster
Als webmaster beheer en onderhoud je een website. Bijna ieder bedrijf heeft tegenwoordig een website, dus je kunt in zeer uiteenlopende branches werken.

Adviseren
Je hebt tijdens de module Web Designer kennis opgedaan om klanten of collega's te adviseren welke technieken geschikt zijn voor specifieke webprojecten.

Dienstverband
Ook kun je bijvoorbeeld in een Junior positie terecht bij reclamebureau's of webdesignbureau's. Tijdens de praktijk leer je de meer geavanceerdere technieken en eventueel vul je jouw kennis en vaardigheden aan met een korte cursus bij CMM.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
58523 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren