Home » Communicatieve vaaridgheiden voor chauffeurs (Klantgericht handelen)

Opleiding: Communicatieve vaaridgheiden voor chauffeurs (Klantgericht handelen)

Bij: IMAG BV

Inhoud van de cursus

Waarde nascholing:
7 uur

Cursusdata:
In Company: in onderling overleg met opdrachtgever.

Omdat elke bedrijf specifieke omstandigheden kent, verzorgen wij deze training op uw locatie. Dit kan al vanaf zes deelnemers. De in-company training gaat uitvoerig in op de situatie in uw bedrijf. De uiteindelijk inhoud van de training wordt samen met de opdrachtgever bepaald.

Duur van de cursus

Waarde nascholing: 7 uur

Kosten van de cursus

Op basis van offerte na intakegesprek

Plaatsen / leslocaties

In Company

Algemene informatie over de cursus

De vrachtwagenchauffeur is het visitekaartje van het bedrijf en heeft direct contact met de klanten. Steeds nadrukkelijker komt het kwaliteitsaspect van de dienstverlening in de dagelijkse beroepspraktijk van chauffeurs naar voren.

Het eerste contact door buitenstaanders met het transportbedrijf loopt vaak via de chauffeur. Van hem mag worden verwacht dat hij op een professionele wijze kan communiceren onder verschillende omstandigheden in verschillende situaties.

Ook binnen het bedrijf zal een chauffeur goed moeten kunnen communiceren met leidinggevenden, collega’s en de afdeling planning voor een juiste afwikkeling van een vervoersopdracht.

De beroepschauffeur communiceert dagelijks vele malen met klanten, collega's en onbekenden. Veelal communiceert hij op een manier die in de loop van de jaren is aangeleerd.

Als de laatste beslissende schakel in het contact tussen leverancier en klant niet honderd procent in orde is komt de relatie met de klant in gevaar. Het is niet zo, dat de chauffeur op dit moment niet goed werkt, integendeel. Waar het om gaat is de kantjes even bij te slijpen. De puntjes op de i zetten! Daarvoor dient deze training communicatieve vaardigheden en klantgericht handelen. Met het oog op de toekomst, een gezonde toekomst in een gezond bedrijf.

Doelgroep:
Chauffeurs, bijrijders, transportplanners, expediteurs en loods- en expeditiepersoneel.

Doelstelling:
Het doel van deze praktijktraining is het trainen/bijscholen van al in de sector transport en logistiek werkzame chauffeurs. Het gaat erom dat zij in bepaalde situaties vanuit een juiste beroepshouding handelen ten opzichte van collega's, leidinggevenden en klanten.

Na deze trainingen hebben de deelnemers een betere kennis en inzicht in de wisselwerking tussen zichzelf en de opdrachtgever. Ze beschikken over vaardigheden om praktische situaties op een contactgerichte en klantvriendelijke manier op te lossen. Ook wordt het omgaan met stress een steeds belangrijker aspect in de uitvoering van het werk.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
935e1 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren