Home » Veilig werken met de autolaadkraan

Opleiding: Veilig werken met de autolaadkraan

Bij: IMAG BV

Inhoud van de cursus

In Company training:
Omdat elke bedrijf specifieke omstandigheden kent, verzorgen wij deze opleiding alleen als in-company training op uw locatie. Dit kan al vanaf vier deelnemers. De cursus gaat uitvoerig in op de situatie binnen uw bedrijf en de werkzaamheden die de chauffeurs uitvoeren. De uiteindelijk inhoud van de training wordt samen met de opdrachtgever bepaald.

Duur van de cursus

Waarde nascholing: 7 uur

Kosten van de cursus

Prijs op basis van offerte.

Plaatsen / leslocaties

In Company

Algemene informatie over de cursus

Werken met een autolaadkraan brengt risico’s met zich mee. Om dit te verminderen wordt er in de Arbo-wet, aan bestuurders van voertuigen met een autolaadkraan, opleidingseisen gesteld.

Indien het maximum bedrijfslastmoment minder is dan 10 tonmeter of wanneer de autolaadkraan uitsluitend wordt gebruikt voor het laden en lossen van het voertuig, dan is men niet verplicht om in het bezit te zijn van het TCVT persoonscertificaat. Men kan volstaan met een veiligheidsopleiding. Tijdens deze training worden alle aspecten van het veilig werken met een autolaadkraan besproken en tijdens het praktische gedeelte worden de bedieningsvaardigheden geoefend.

Doelgroep:

De training is bestemd voor vrachtwagenchauffeurs die laad- en loswerkzaamheden verrichten met behulp van een autolaadkraan.

De eendaagse training is dus speciaal bedoeld voor chauffeurs die reeds beschikken over voldoende bedieningsvaardigheden, maar nog geen specifieke opleiding/training hebben gehad. (veiligheidsinstructie)

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
8aEe1 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren