Home » Basiskennis Boekhouden (BKB)

Opleiding: Basiskennis Boekhouden (BKB)

Bij: Onderwijsinstelling

OpleidingsinhoudStudieprogrammaBasiskennis boekhouden(8 lessen)
  • Balans en grootboek[li]Bezit en schuld[li]Opbrengsten en kosten[li]Proefbalans[li]In- en verkoop van goederen[li]Btw[li]Kas- en bankstukken[li]Kolommenbalans[li]Crediteuren en debiteuren[li]LoonadministratieExamen: Praktijkgericht examen


Computerboekhouden


(8 lessen)
  • Boekingen en gegevens invoeren[li]Actuele balans afdrukken[li]Inkoop- en verkoopfacturen[li]Grootboekkaarten[li]Debiteuren en openstaande posten[li]Kas, bank en giro[li]Periodeafsluiting[li]TelebankierenExamen: Praktijkexamen


Examengarantie


Mocht je onverhoopt niet slagen voor je examen, maar heb je wel alle lessen gevolgd, dan mag je het examen kosteloos overdoen. Kortom, onderwijsinstelling begeleidt je daadwerkelijk naar een diploma.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Deze opleiding wordt verzorgd op MBO-niveau. Er gelden geen speciale vooropleidingseisen. Inzet en motivatie zijn de belangrijkste voorwaarden.

Opleidingsduur

  • Duur van de opleiding: 3 maanden[li]Varianten: Avond, dag, zaterdag[li]Dagopleiding: 5 lesdagen van 10.00 uur tot 16.00 uur [li]Avondopleiding: 8 lesdagen van 19.00 uur tot 22.00 uur en 1 lesdag van 10.00 uur tot 16.00 uur[li]E-learning: Afstandsstudie met contact en begeleiding op afstand
Als je de dagopleiding volgt, volg je 2 lessen op 1 dag.

Kosten

Specificatie van de kosten per opleidingsvariant.

Opleidingsvariant Zaterdag
Studiemateriaal: EUR 84
Arrangementskosten: EUR 125
Examenkosten: EUR175
Cursusgeld: EUR595

Opleidingsvariant Dag
Studiemateriaal: EUR 84
Arrangementskosten: EUR 125
Examenkosten: EUR175
Cursusgeld: EUR595

Opleidingsvariant Avond
Arrangementskosten: EUR 55
Studiemateriaal: EUR 84
Examenkosten: EUR175
Cursusgeld: EUR595

Opleidingsvariant E-learning
Studiemateriaal: EUR 84
Examenkosten: EUR175
Cursusgeld: EUR595

Bijzonderheden

Maximaal aantal deelnemers: 15

Plaatsen / leslocaties

Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Den Haag, Drachten, Eindhoven, E-learning, Enschede, Goes, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zwolle

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?Ieder bedrijf en elke organisatie heeft iemand nodig die goed is met cijfers. Als je gediplomeerd boekhouder bent, is er dan ook meer dan genoeg vraag naar jouw kwaliteiten. Ook voor ondernemers die meer kennis over de boekhouding willen hebben, is deze opleiding bijzonder geschikt. Met het diploma kun je zelfstandig werken in een functie als boekhoudkundig medewerker, medewerker debiteurenadministratie of junior boekhouder.

Voor wie?


Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor iedereen die ambities heeft om als boekhoudkundig medewerker te gaan werken op een financiële administratie. Daarnaast is de opleiding erg geschikt voor ondernemers in het MKB. De arbeidskansen voor boekhoudkundig medewerkers zijn zeer goed.

Vooropleiding


Deze opleiding wordt verzorgd op MBO-niveau. Er zijn geen speciale vooropleidingseisen. Inzet en motivatie zijn de belangrijkste voorwaarden.

De aanpak


De opleidingen van onderwijsinstelling onderscheiden zich door een zeer praktijkgerichte aanpak. Je wordt gericht voorbereid op de examens.

Je krijgt toegang tot een professionele digitale leeromgeving: e-Connect. Hier vind je alle informatie over je opleiding en je examens en kun je makkelijk communiceren met je medestudenten en docent. Zie website voor meer informatie.

Kenmerkend is de intensieve begeleiding door middel van de website van onderwijsinstelling . De combinatie van bijeenkomsten, een zeer professionele online leeromgeving, een praktijkcoach en stimulerende docenten zorgt ervoor dat je daadwerkelijk je diploma behaalt. Daarom krijg je dan ook de unieke examengarantie van onderwijsinstelling Opleidingen.

De slagingspercentages bij onderwijsinstelling zijn erg hoog. Bij deze financiële opleiding is een docent die je in de lessen de moeilijke onderdelen uitlegt en die je goed voorbereidt op de examens onmisbaar.

Opzet van de opleiding


Deze opleiding bestaat uit 2 modules van 8 lessen. Iedere module heeft 6 bijeenkomsten en 2 e-Learninglessen. In de e-Learninglessen werk je aan opdrachten die klassikaal worden besproken. Je wordt begeleid door een praktijkcoach, bij wie je met al je vragen terechtkunt. In de lessen word je heel goed voorbereid op de praktijkgerichte examens. Een ervaren docent legt de theorie uit en vertaalt die naar de dagelijkse praktijk. Dat maakt de lessen afwisselend en motiverend. onderwijsinstelling weet dat dit een belangrijke voorwaarde is om een opleiding succesvol af te ronden.

Diploma


De module Basiskennis boekhouden wordt afgerond met een praktijkgericht examen. Computerboekhouden wordt getoetst met een praktijkexamen in de klas. Als je beide modules met een voldoende afrondt, dan ontvang je het diploma 'Basiskennis Boekhouden' van onderwijsinstelling Opleidingen. Dit diploma levert bovendien officiële studiepunten op voor diverse MBO-opleidingen van onderwijsinstelling. Met deze opleiding ben je ook uitstekend voorbereid op het examen Basiskennis Boekhouden van de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens.

 Financieel en Administratie | 6 maanden | Opleiding Basiskennis Boekhouden (BKB)

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
948e9 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2020 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren