Home » Basiskennis Calculeren (BKC)

Opleiding: Basiskennis Calculeren (BKC)

Bij: Onderwijsinstelling

OpleidingsinhoudStudieprogrammaBasiskennis Calculeren(12 lessen)
  • Elementaire berekeningen[li]Procenten en promillages[li]Samenstellen van facturen[li]Kostensoorten[li]Kostenindelingen[li]Integrale kostprijsberekeningen[li]Opslagmethode[li]Tabellen en indexcijfers[li]Grafieken[li]Handel en internationale handel[li]Bedrijfskolom en bedrijfstak[li]Groothandel en kleinhandel[li]Kredietverlening en -zaken[li]Verzekeringen[li]Wetskennis[li]Toepassingen van ExcelExamen: Praktijkgericht examen


Examengarantie


Mocht je onverhoopt niet slagen voor je examen, maar heb je wel alle lessen gevolgd, dan mag je het examen kosteloos overdoen. Kortom, onderwijsinstelling begeleidt je daadwerkelijk naar een diploma.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Deze opleiding wordt verzorgd op MBO-niveau. Er gelden geen speciale vooropleidingseisen. Inzet en motivatie zijn de belangrijkste voorwaarden.

Opleidingsduur

  • Duur van de opleiding: 3 maanden[li]Varianten: Avond, dag, zaterdag[li]Dagopleiding: 4 lesdagen van 10.00 uur tot 16.00 uur [li]Avondopleiding: 6 lesdagen van 19.00 uur tot 22.00 uur en 1 lesdag van 10.00 uur tot 16.00 uur[li]E-learning: Afstandsstudie met contact en begeleiding op afstand
Als je de dagopleiding volgt, volg je 2 lessen op 1 dag.

Kosten

Specificatie van de kosten per opleidingsvariant.

Opleidingsvariant Zaterdag
Studiemateriaal: EUR 84
Arrangementskosten: EUR 100
Examenkosten: EUR175
Cursusgeld: EUR525

Opleidingsvariant Dag
Studiemateriaal: EUR 84
Arrangementskosten: EUR 100
Examenkosten: EUR175
Cursusgeld: EUR525

Opleidingsvariant Avond
Arrangementskosten: EUR 44
Studiemateriaal: EUR 84
Examenkosten: EUR175
Cursusgeld: EUR525

Opleidingsvariant E-learning
Studiemateriaal: EUR 84
Examenkosten: EUR175
Cursusgeld: EUR525

Bijzonderheden

Maximaal aantal deelnemers: 15

Plaatsen / leslocaties

Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Den Haag, Drachten, Eindhoven, E-learning, Enschede, Goes, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zwolle

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?Is het jouw ambitie om breed inzetbaar te zijn in financiële jobs? Met de opleiding Basiskennis Calculeren zet je de eerste stap! Je kunt met deze opleiding bijvoorbeeld gaan werken op de inkoop- of verkoopafdeling van elk bedrijf. Aangevuld met de opleiding Basiskennis Boekhouden (BKB) kun je aan de slag als boekhoudkundig medewerker. Mocht je daarna nog verder door willen richting financieel medewerker, dan kun je doorgaan met de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden. Kortom, deze opleiding is een mooie basis voor je verdere carrière.

Voor wie?


Als je wilt gaan werken op een inkoop- of verkoopafdeling, dan is deze opleiding een uitstekende keuze. Ook als je verder wilt richting een boekhoudkundige of financiële job, is deze opleiding een goede basis.

Vooropleiding


Deze opleiding wordt verzorgd op MBO-niveau. Er zijn geen speciale vooropleidingseisen. Inzet en motivatie zijn de belangrijkste voorwaarden. Affiniteit met cijfers en rekenen is wel een randvoorwaarde om deze opleiding goed te kunnen volgen.

Aanpak


Je krijgt toegang tot een professionele digitale leeromgeving: e-Connect. Hier vind je alle informatie over je opleiding en je examens en kun je makkelijk communiceren met je medestudenten en je docent. Zie website voor meer informatie.
Kenmerkend is de intensieve begeleiding door middel van de website van onderwijsinstelling . De combinatie van bijeenkomsten, een zeer professionele online leeromgeving, een praktijkcoach en stimulerende docenten zorgt ervoor dat je daadwerkelijk je diploma haalt. Daarom geeft onderwijsinstelling je ook graag een unieke examengarantie. Zie website voor meer informatie.

Opzet van de opleiding


Deze opleiding bestaat uit 10 bijeenkomsten en 2 e-Learninglessen. In de e-Learninglessen werk je aan opdrachten die klassikaal worden besproken. Je wordt begeleid door een praktijkcoach, bij wie je met al je vragen terecht kunt. In de lessen word je heel goed voorbereid op het praktijkgerichte examen. Een ervaren docent legt de theorie uit en vertaalt die naar de dagelijkse praktijk. Dat maakt de lessen zeer afwisselend en motiverend. onderwijsinstelling weet dat dit een voorwaarde is om een opleiding succesvol af te ronden.

Diploma


De opleiding rond je af met een praktijkgericht examen. Wanneer je het examen met een voldoende afsluit, ontvang je het diploma 'Basiskennis Calculeren' van onderwijsinstelling Opleidingen. Dit diploma levert bovendien officiële studiepunten op in het kader van diverse erkende MBO-opleidingen van onderwijsinstelling. Met deze opleiding ben je ook uitstekend voorbereid op het examen Basiskennis Calculeren van de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens. Je kunt op deze manier 2 diploma's behalen.

 Financieel en Administratie | 6 maanden | Opleiding Basiskennis Calculeren (BKC)

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
1bF44 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2020 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren