Home » Basisopleiding Management

Opleiding: Basisopleiding Management

Bij: Onderwijsinstelling

OpleidingsinhoudStudieprogrammaManagement en organisatie(8 lessen)
  • Effectieve werkorganisatie[li]Timemanagement[li]Organisatiestructuren en -processen[li]Interne organisatie[li]Werken met doelstellingen[li]Projectmatig werken[li]Logistiek en processenExamen: praktijkgerichte opdracht


Marketing en strategie


(8 lessen)
  • Kernbegrippen marketing[li]Marketingmix[li]Concurrentie[li]Reclame en pr[li]Product- en prijsbeleid[li]Strategie van de organisatie[li]Het marketingplanExamen: praktijkgerichte opdracht


Managementvaardigheden


(8 lessen)
  • Leidinggeven[li]Instrueren en delegeren[li]Motiveren[li]Communicatie en management[li]Onderhandelen en conflicten[li]Vergaderen en besluitvormingExamen: praktijkgerichte opdracht


Personeelsmanagement


(8 lessen)
  • Werving en selectie[li]Personeelsplanning[li]Functionerings- en beoordelingsgesprekken[li]Ziekteverzuim[li]Juridische aspecten[li]Ontwikkelen van personeelExamen: praktijkgerichte opdracht


Examengarantie


Mocht je onverhoopt niet slagen voor je examen, maar heb je wel alle lessen gevolgd, dan mag je het examen kosteloos overdoen. Kortom, onderwijsinstelling begeleidt je daadwerkelijk naar een diploma.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Deze opleiding wordt verzorgd op MBO-niveau. Er gelden geen speciale vooropleidingseisen. Inzet en motivatie zijn de belangrijkste voorwaarden.

Opleidingsduur

  • Duur van de opleiding:9 maanden[li]Varianten:Avond, dag, zaterdag[li]Dagopleiding:9 lesdagen van 10.00 uur tot 16.00 uur[li]Avondopleiding:18 lesdagen van 19.00 uur tot 22.00 uur[li]E-learning:Afstandsstudie met contact en begeleiding op afstand
Als je een dagopleiding volgt, volg je 2 lessen op 1 dag.

Kosten

Specificatie van de kosten per opleidingsvariant.

Opleidingsvariant Zaterdag
Korting bij betaling ineens: EUR100
Inschrijfgeld: EUR 100
Studiemateriaal: EUR 375
Examenkosten: EUR585
Cursusgeld: EUR1549

Opleidingsvariant Dag
Korting bij betaling ineens: EUR100
Inschrijfgeld: EUR 100
Studiemateriaal: EUR 375
Examenkosten: EUR585
Cursusgeld: EUR1549

Opleidingsvariant Avond
Korting bij betaling ineens: EUR100
Inschrijfgeld: EUR 100
Studiemateriaal: EUR 375
Examenkosten: EUR585
Cursusgeld: EUR1549

Opleidingsvariant E-learning
Korting bij betaling ineens: EUR100
Inschrijfgeld: EUR 100
Studiemateriaal: EUR 375
Examenkosten: EUR585
Cursusgeld: EUR1549

Bijzonderheden

Maximaal aantal deelnemers: 15

Plaatsen / leslocaties

Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, E-learning, Groningen, Haarlem, Hengelo, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Sittard, Tilburg, Utrecht, Zwolle

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?In deze basisopleiding van onderwijsinstelling wordt op een zeer praktijkgerichte manier aandacht besteed aan alle aspecten van management. De onderwerpen management, organisatie, marketing en leidinggeven komen allemaal aan de orde. Overal waar mensen samenwerken, is management nodig. Daarom biedt deze opleiding ook uitstekende perspectieven voor je verdere carrière.

Voor wie?


Als je graag manager wilt worden en meer managementvaardigheden wilt ontwikkelen, dan is deze opleiding een uitstekende keuze. Ook als je nu al manager bent en je verder wilt ontwikkelen in je vak, is deze opleiding ook zeer geschikt.

Vooropleiding


Deze opleiding wordt verzorgd op MBO-niveau. Er zijn geen speciale vooropleidingseisen. Inzet en motivatie zijn de belangrijkste voorwaarden.

Aanpak


De opleidingen van onderwijsinstelling onderscheiden zich door een zeer praktijkgerichte aanpak. Je gaat aan de slag met praktische theorie waar je ook echt iets aan hebt. Dus geen theorie om de theorie, maar alleen direct toepasbare theorie. Daarnaast ontwikkel je veel belangrijke vaardigheden waar je als manager veel aan hebt.

Je krijgt toegang tot een zeer professionele online leeromgeving: e-Connect. Hier vind je alle informatie over je opleiding en examens en kun je makkelijk communiceren met je medestudenten en docent. Zie website voor informatie.

Kenmerkend is de intensieve begeleiding door middel van de website van onderwijsinstelling . De combinatie van bijeenkomsten, een zeer professionele online leeromgeving, een praktijkcoach en stimulerende docenten zorgt ervoor dat je daadwerkelijk je diploma behaalt. Dat is een belangrijk verschil met thuisstudie, waarbij de uitvalpercentages hoog zijn en de slagingspercentages veel lager. Daarom geven wij ook graag een examengarantie! Zie website voor meer informatie over deze unieke regeling.

Opzet van de opleiding


Deze opleiding bestaat uit 4 modules van 8 lessen. Iedere module heeft 6 bijeenkomsten en 2 e-Learninglessen. In de e-Learninglessen werk je aan opdrachten die klassikaal worden besproken. Een zeer ervaren docent legt de theorie uit en vertaalt die naar de dagelijkse praktijk. Dat maakt de lessen zeer afwisselend en motiverend. onderwijsinstelling weet dat dit een belangrijke voorwaarde is om een opleiding succesvol af te ronden.

Diploma


Je rondt de modules af met een praktijkgerichte opdracht, die je thuis maakt en die wordt beoordeeld. Wanneer je alle modules met een voldoende afrondt, ontvang je het diploma 'Basisopleiding Management' van onderwijsinstelling Opleidingen. Dit diploma levert je bovendien officiële studiepunten op in het kader van diverse MBO-opleidingen van onderwijsinstelling.

 Management en Bedrijfskunde | 12 maanden | Opleiding Basisopleiding Management

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
068b5 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2020 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren