Home » Professional Video Producer

Opleiding: Professional Video Producer

Bij: College of MultiMedia

 

College of MultiMedia

Egelenburg 150-152
1081 GK AMSTERDAM
 

Inhoud van de cursus

De opleiding Professional Video Producer (PVP) brengt studenten alle kennis en vaardigheden bij die nodig zijn om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen tot volwaardig allround videomaker. De opleiding wordt gegeven door professionals die dagelijks met hun vak bezig zijn en daardoor goed weten wat er speelt, zowel op technisch als creatief vlak, en weten wat de ontwikkelingen zijn op de video-arbeidsmarkt. De opleiding richt zich met veel vaardigheidstrainingen voornamelijk op de praktijk, met als doel de studenten alle benodigde skills te leren, waarmee zij snel aan de slag kunnen in de audiovisuele sector.

Doel van de opleiding is om de student inzicht te geven in het volledige proces van het maken van een bewegend beeldverhaal. Van concept tot scenario, van budgettering tot oplevering, van een eenvoudige montage tot een interactief project met complexe grafische technieken.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

goede omgang met computers en de algemene software-eigenschappen
kennis van de Engelse taal (software en lesmateriaal zijn in het Engels)

Duur van de cursus

6 maanden

Kosten van de cursus

Inschrijfgeld: € 150,00

Lesgeld: € 3.750,00

Examengeld: € 70,00

Totaal: € 3.970,00

Indien de opleiding in termijnen wordt voldaan, geldt er een toeslag van € 180,00

Boekengeld Ī: € 140,00

Boekengeld is niet inbegrepen in het totaalbedrag en is onderhevig aan wijzigingen vanuit de uitgever.

Bijzonderheden

Door Apple en Adobe geautoriseerde lessen

In het lesprogramma is een aantal officiŽle trainingen van Apple en Adobe opgenomen. Dit betekent dat voor de onderwerpen Final Cut Pro, Motion en After Effects gebruik wordt gemaakt van de door Apple en Adobe geautoriseerde trainingsopzet en het bijbehorende officiŽle lesmateriaal.

Hoewel niet verplicht, is het mogelijk om de door Apple en Adobe geautoriseerde lessen af te ronden met een examen. Je ontvangt dan een officieel certificaat voor dit onderdeel. Bespreek de mogelijkheden hiervoor met de docent.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam

Algemene informatie over de cursus

Sinds de invoering van digitale video ontwikkelen de apparatuur en de mogelijkheden zich in sneltreinvaart. We hebben meer publicatiemogelijkheden dan ooit en de apparatuur om een uitzendklare productie te maken, is binnen ieders handbereik. Video wordt steeds vaker ingezet als onderdeel van (zakelijke) communicatie, onderwijsmateriaal en internetsites.

Een home-movie maken kan bijna iedereen, maar een verhaal opbouwen en vertellen in beeld en geluid vereist basiskennis die videomakers zonder opleiding vaak missen. Ook wordt er in de audiovisuele branche steeds vaker van videomakers en regisseurs verlangd dat ze zelf de camera bedienen en ook de montage voor hun rekening nemen.

Professional Video Producer is een parttime opleiding welke zes maanden duurt.

Voor meer info bezoek je: www.cmm.nl/opleidingen/professional-video-producer.htm

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
F6D51 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren