Home » Professional Video Producer opleiding (6 maanden)

Opleiding: Professional Video Producer opleiding (6 maanden)

Bij: College of MultiMedia

 

College of MultiMedia

Egelenburg 150-152
1081 GK AMSTERDAM
 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

goede omgang met computers en de algemene software-eigenschappen
kennis van de Engelse taal (software en lesmateriaal zijn in het Engels)

Duur van de cursus

6 maanden

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam

Algemene informatie over de cursus

<p style="text-align: left;"><strong>Wil je professioneel aan de slag als videomaker? Volg dan onze opleiding Professional Video Producer</strong>!</p>
De video-branche ontwikkelt zich in sneltreinvaart. We hebben meer publicatiemogelijkheden dan ooit en de apparatuur om uitzendklare producties te maken, is binnen ieders handbereik. Daarnaast wordt video steeds vaker gebruikt in zakelijke en interactieve communicatie, onderwijsmateriaal en op social media.

Een goed verhaal opbouwen en vertellen in beeld en geluid vereist specifieke kennis en vaardigheden. Ook wordt er steeds vaker van videomakers verlangd dat ze zelf een camera kunnen bedienen en ook de videomontage voor hun rekening nemen.
<h5><span style="color: #bcce4d;"><strong>Leer de complete video workflow in 6 maanden</strong></span></h5>
Tijdens deze zeer uitgebreide opleiding van <em>ruim 130 uur aan klassikale lessen</em>, wordt aandacht besteed aan onderwerpen op het gebied van:
<ul>
<li><em>Pre-productie</em></li>
<li><em>Productie</em></li>
<li><em>Post-productie </em></li>
</ul>
De opleiding bestaat uit klassikale lessen met veel hands-on praktijkoefeningen. Tijdens diverse praktijklessen ga je aan de slag met de professionele video- en audioapparatuur die bij ons op locatie aanwezig is. De opleiding wordt afgesloten met het verfilmen en monteren van een fictie-scene.

Daarnaast wordt ook de zakelijke kant van het vak wordt behandeld. Door deze brede opzet vormt de opleiding een uitstekende basis voor een carrière in de videowereld, in loondienst of als zelfstandige.

Doordat je tijdens de opleiding zelf diverse projecten dient op te leveren, bouw je direct een portfolio op.
<h5><strong><span style="color: #bcce4d;">Klassikaal, live online of blended. Jij mag kiezen!</span></strong></h5>
Voor vrijwel al onze trainingen en opleidingen kun je kiezen hoe je deze wil volgen; klassikaal in Amsterdam, live online of een combinatie daarvan (blended).
<h5 class="p1"><span style="color: #bcce4d;"><strong>Volg een gratis proefles!</strong></span></h5>
Wij geloven we in de kracht van klassikale opleidingen. Je kan online natuurlijk veel informatie vinden, maar er gaat niets boven een groep enthousiaste studenten in een ruimte. Daarom doen we er alles aan om het leren op onze locatie in Amsterdam zo prettig mogelijk te maken.
<p class="p1">Wil je zelf ervaren hoe het is om bij CMM een opleiding te volgen? Meld je dan direct aan voor een <a href=" cmm.nl/events/proefles-video-producer/&quot; target="_blank" rel="noopener"><strong>gratis proefles</strong></a>!</p>
Naast de gratis proefles ben je ook van harte welkom voor een <strong>persoonlijke afspraak inclusief rondleiding </strong>op onze locatie. Bel [klik hier voor het telefoonnummer] om direct een datum te prikken!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
D5AaF Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren