Home » Certified Outsourcing Specialist

Opleiding: Certified Outsourcing Specialist

Bij: IMF Academy (International Management Forum)

 

IMF Academy (International Management Forum)

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Opleidingsinhoud

Wat leert u in deze IT Outsourcing training?
De 3-daagse training Sourcing Governance Foundation geeft u inzicht in de basisbegrippen van outsourcing en Sourcing Governance en hoe deze toegepast kunnen worden. Na de training kent u de belangrijkste principes en terminologie uit de richtlijn van Sourcing Governance. U heeft dan aantoonbare kennis over en begrip van de kansen, risico’s en vormen van outsourcing. Best practice laat zien dat het voor de implementatie en het functioneren van een Sourcing Governance functie noodzakelijk is dat u zich bewust bent van de belangrijkste principes en begrippen van outsourcing en Sourcing Governance en deze ook begrijpt. Tijdens de training wordt een interactieve benadering gebruikt, waarin leren, discussie en oefeningen worden gecombineerd.

In de training staan best practices, vastgelegd in het Sourcing Fasen Model en het regiemodel Demand Supply Governance Framework, centraal. De training resulteert in een snelle en optimale opbouw van kennis. Veel onderwerpen worden geÔllustreerd met realistische praktijkcases. Daarnaast komen alle trends en ontwikkelingen op het gebied van (out)sourcing aan bod.

Opleidingsduur

3 dagen

Kosten

De kosten van deze training bedragen € 2.180,- excl. BTW per persoon, incl. koffie, thee, lunches, 2 boeken (t.w.v. €72,-), een uitgebreide cursusmap, het Sourcing Governance Foundation examen (t.w.v. € 125,-) en de examengarantie.

Plaatsen / leslocaties

Driebergen

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Zonder een adequate regiefunctie is een efficiŽnte en effectieve outsourcing van IT-diensten niet mogelijk. Als manager of medewerker, betrokken bij het uitbesteden van IT-diensten, dient u absoluut bekend te zijn met de belangrijkste principes en concepten van outsourcing en regie ofwel Sourcing Governance.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
45498 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2022 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren