Home » Basiskennis Calculatie (BKC) avondopleiding 9 weken

Opleiding: Basiskennis Calculatie (BKC) avondopleiding 9 weken

Bij: IPD Opleidingen

Duur van de cursus

9 weken

Kosten van de cursus

Bel met onze studieadviseurs voor gratis studieadvies en de meest actuele prijzen.

Bijzonderheden

Vrijgesteld van BTW, excl. literatuur en examens.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Rotterdam, Utrecht

Algemene informatie over de cursus

De opleiding BKC is.....een vliegende start als boekhouder!
Het doel van de cursus Basiskennis Calculatie van IPD is dat u voldoende kennis en vaardigheden ontwikkelt om te starten als boekhouder in loondienst of als zelfstandig ondernemer. Vakinhoudelijke kennis en een erkend diploma zijn daarvoor van groot belang. Maar helemaal voldoende is dat tegenwoordig niet meer, u heeft extra vaardigheden nodig om u staande te houden op de arbeidsmarkt. En bovenal ook handvatten waarmee u zich verder kunt ontwikkelen in het boekhoudvak, ook na de opleiding. Daarom biedt IPD u extra beroepsvaardigheidstrainingen, naast de reguliere opleiding Basiskennis Boekhouden!

De voordelen van een avondopleiding BKC
Als u kiest voor de avondopleiding Basiskennis Calculatie heeft u één les per week op een vaste doordeweekse avond. U rondt de opleiding in een snel tempo af, zodat u daarna direct aan het werk kunt. De opleiding BKC bestaat uit 9 lessen!

Onderwerpen en lesmateriaal
De dagopleiding bestaat uit 9 lessen die u op een doordeweekse avond volgt. In de lessen worden de volgende onderwerpen behandeld.

BKC:
Elementaire berekeningen
Kostprijsberekeningen
Verkoopprijsberekeningen
Handel
Koop en Verkoop
Verzekeringen

Examen
Het examen voor BKC wordt verzorgd door de examenbureau's de Associatie en Stibex. U doet online examen en kunt zich het hele jaar door aanmelden. Voor de toets kiest u zelf de examendatum, locatie en tijd. De examens zijn vergelijkbaar met opleidingsniveau MBO3.

Wanneer u ook het examen BKB heeft behaald, bent u Financieel Assistent en ontvangt u hiervan een erkend diploma!

Vooropleiding
Voor de opleiding BKC is geen vooropleiding noodzakelijk. De opleiding wordt op MBO niveau verzorgd. U kunt altijd telefonisch contact opnemen met een van onze studieadviseurs. Zij gaan graag met u om de tafel zitten om een helder overzicht rondom de studiebelasting te krijgen.

Proeflessen
IPD organiseert gratis en vrijblijvend proeflessen in de richting van boekhouden. Een goede studiekeuze is belangrijk en daarom organiseert IPD geregeld proeflessen, waarbij u kennismaakt met IPD, docenten, medecursisten, het lesmateriaal en elektronische leeromgeving.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
9bBdD Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren