Home » InDesign Interactief

Opleiding: InDesign Interactief

Bij: Learnit

Inhoud van de cursusVoor het ontwerpen van een interactieve PDF met InDesign moet je meer in huis hebben dan enkel de basiskennis van InDesign. Als ontwerper heb je hiervoor ook kennis nodig van het interactieve gedeelte van het programma. Wie er echt wil uitspringen op het gebied van vormgeving kan zich verder ontwikkelen met onze tweedaagse training InDesign Interactief. Je leert knoppen en filmpjes toevoegen aan een interactieve PDF en animaties en bewegende logo's exporteren naar Flash, zodat je meer interactie met de lezer kunt creren. Na het volgen van onze training kun je je PDF-presentatie meer body geven met InDesign, voor nog creatievere ontwerpen.OnderwerpenDe volgende onderwerpen kunnen aan bod komen tijdens de training:

  • Interactieve producten ontwerpen voor interactieve PDF's
  • Knoppen maken
  • Eenvoudige animaties en bewegende logo's maken
  • Animaties en logo's exporteren naar Flash
  • Audio- en videomateriaal toevoegen
  • Foto-stacks toevoegen

Omdat de training volgens de Open Leervorm wordt gegeven kan de inhoud en de diepgang van de onderwerpen altijd worden afgestemd op jouw persoonlijke leerdoelen en leertempo.DoelgroepDeze training is bij uitstek geschikt voor grafische vormgevers en DTP-ers die aan de slag willen met interactief publiceren.TrainingsmateriaalDeze training wordt gegeven op PC's, maar is ook geschikt voor Mac-gebruikers (Apple). Je ontvangt bij aanvang van de training een overzichtelijk boek met oefeningen en oefenbestanden. Dit kun je na de training ook gebruiken als naslagwerk. We werken tijdens de training met CC-materiaal, omdat materiaal van eerdere versies (zoals CS4, CS5 en CS6) niet meer beschikbaar is. Met CC is Adobe overgegaan naar een abonnementsvorm in plaats van betalen per update. Mocht je nog met een oudere versie werken, dan zal de trainer de verschillen uitleggen, zodat je hier zonder problemen mee aan de slag kunt.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Om deze training met succes te kunnen volgen, is basiskennis van het programma InDesign een vereiste.

Duur van de cursus

2 dagen

Kosten van de cursus

950 Euro
inclusief koffie, thee, lunch en materiaal

Plaatsen / leslocaties

Live Online, Utrecht, Zwolle, Den Haag, Rotterdam, Groningen

Algemene informatie over de cursus

Wil je een interactieve PDF maken? Dat kan met InDesign. Onder begeleiding van een professionele trainer leer je een interactief ontwerp maken voor PDF. Na deze training springt je vormgeving nog meer in het oog!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
780f8 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2021 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren