Home » HTML en CSS Basis

Opleiding: HTML en CSS Basis

Bij: Learnit

Inhoud van de cursusTijdens de cursus HTML en CSS kom je erachter dat je om een goede website te kunnen maken twee 'bouwstenen' nodig hebt, namelijk HTML en CSS. Dit is de basis waarover elke webprogrammeur moet beschikken, van hobbyist tot professional. Waar HTML verantwoordelijk is voor de inhoud en de indeling van de pagina, zorgt CSS voor de opmaak. Het gebruik van CSS heeft een aantal belangrijke voordelen: Verbeterde mogelijkheden voor de lay-out van je website, de (X)HTML-code blijft netjes en overzichtelijk, de lay-out kun je snel en flexibel aanpassen en je pagina's worden sneller geladen doordat er minder code gebruikt wordt.In onze driedaagse cursus HTML en CSS Basis leer je werken met deze twee belangrijke elementen. Om goed met HTML en CSS te leren werken, is het belangrijk dat je voldoende oefent. Daarom wordt in de training theorie afgewisseld met de nodige praktische oefeningen. Zo kun je het geleerde meteen toepassen. Je kunt zelf aangeven waar voor jou de eventuele knelpunten liggen, zodat daar extra aandacht aan besteed kan worden. Je werkt met een HTML-editor waarin je zelf een StyleSheet leert definiėren. Na de cursus HTML en CSS ben je in staat zelfstandig websites in HTML te maken.OnderwerpenDe volgende onderwerpen kunnen aan bod komen tijdens de training:


  • De functie en de schrijfwijze van HTML en CSS
  • Het opzetten van een website
  • De semantiek van HTML
  • Werken met hyperlinks, tekst en afbeeldingen
  • Vormgeving toevoegen met CSS
  • Responsive lay-outs maken aan de hand van CSS
  • Een contactformulier opzetten
  • Zoekmachineoptimalisatie
  • HTML/CSS valideren en online publiceren


Omdat de training volgens de Open Leervorm wordt gegeven kan de inhoud en de diepgang van de onderwerpen altijd worden afgestemd op jouw persoonlijke leerdoelen en leertempo.DoelgroepDe training is bij uitstek geschikt voor mensen die een eigen website willen leren ontwikkelen, maar er nog weinig tot geen ervaring mee hebben.TrainingsmateriaalDeze training wordt gegeven op PC's maar is ook geschikt voor Mac-gebruikers (Apple). Je ontvangt bij aanvang van de training een overzichtelijk boek met oefeningen en oefenbestanden. Dit kun je na de training ook gebruiken als naslagwerk.

Duur van de cursus

3 dagen

Kosten van de cursus

1425 Euro
inclusief koffie, thee en lunch

Bijzonderheden

Voor de mensen die niet in de gelegenheid zijn onze training te volgen, maar toch graag meer over HTML en CSS willen leren, hebben wij een gratis cursus HTML en CSS Basis ontwikkeld.

Plaatsen / leslocaties

Online, Amsterdam, Groningen, Breda, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Arnhem, Zwolle, Den Haag

Algemene informatie over de cursus

Onmisbaar voor webprogrammeurs: kennis van HTML en CSS. Voor wie een goede website wil leren bouwen is de cursus HTML en CSS onmisbaar. In deze cursus leer je werken met deze twee belangrijke elementen en leg je een stevige basis voor webdesign.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Ef346 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren