Home » Projectleiderschap

Opleiding: Projectleiderschap

Bij: Learnit

Inhoud van de cursusHeb je al ervaring met het managen van projecten en wil je verder groeien in je rol als projectleider? Dan is deze training Projectleiderschap iets voor jou. Tijdens deze training besteden we aandacht aan je persoonlijke leiderschapsstijl. Jouw leiderschap moet er immers voor zorgen dat het project een succes wordt. In deze training leer je om ideeŽn overtuigend over te brengen. Zo kun je je teamleden enthousiasmeren en motiveren. Daarbij leer je het beste in mensen naar boven te halen en individuele kwaliteiten te herkennen. Ook wordt aandacht besteed aan het contact met de opdrachtgever: hoe zorg je dat dit zo effectief mogelijk verloopt? Na het volgen van deze training weet je hoe je de belangrijkste kracht in het team wordt en blijft!Onderwerpen


  • Verschillende rollen van een projectleider
  • Een efficiŽnte werkverdeling maken
  • Conflicten hanteren
  • Jouw ideeŽn overtuigend overbrengen
  • Teamleden enthousiasmeren en motiveren
  • Effectief sturing geven
  • Feedback geven en ontvangen
  • Projecten professioneel beheersen en sturen

Naast deze onderwerpen worden theoretische onderdelen afgewisseld met oefeningen en rollenspelen. Jouw eigen stijl van leidinggeven staat hierbij centraal. Door middel van analyses en zelfreflectie zul je ontdekken welke stijl het best bij jou past. Na afloop van deze training heb je je capaciteiten als projectleider flink aangescherpt. Je zult beter in staat zijn effectief leiding te geven en je weet jouw ideeŽn overtuigend over te brengen aan alle projectleden. Met als resultaat: een gemotiveerd team, goede resultaten en met meer voldoening aan het werk.DoelgroepDeze training is bij uitstek geschikt voor projectleiders en leidinggevenden die zich binnen hun vakgebied willen ontwikkelen en met nog meer succes leiding willen geven aan projecten.

Duur van de cursus

3 dagen

Kosten van de cursus

1425 Euro
inclusief koffie, thee en lunch

Plaatsen / leslocaties

Zwolle, Amsterdam, Apeldoorn, Heerenveen, Amersfoort, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Live Online, Groningen

Algemene informatie over de cursus

Heb je al ervaring met het managen van projecten en wil je verder groeien in jouw rol als projectleider? In deze training leg je een sterke basis voor jouw projectleiderschap. Naast het opzetten, structureren en beheersen van een project, besteden we aandacht aan jouw persoonlijke leiderschapsstijl.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
908dD Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2021 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren