Home » Personeelsmanagement

Opleiding: Personeelsmanagement

Bij: Learnit

Inhoud van de cursusAls personeelsmanager heb je twee partijen tevreden te houden met elk hun eigen belangen. Aan de ene kant heb je te maken met personeel dat een goed salaris en arbeidsvoorwaarden wil. Aan de andere kant staat de directie, die juist goed functionerende arbeidskrachten wil tegen lage kosten. Aan jou de uitdagende taak hier de juiste balans in te vinden.In de training Personeelsmanagement leer je alles wat een personeelsmanager moet weten om die verschillende belangen zo goed mogelijk te behartigen. In de training wordt er veel aandacht besteed aan het selectieproces. Leer hoe je de geschikte werknemer voor de juiste functie aanneemt en bespaar jouw bedrijf hiermee tijd, geld en energie. Het voeren van functionerings- en selectiegesprekken komt uitgebreid aan bod. Problemen die je bij jouw personeel opmerkt analyseer je en bouw je om tot een advies. Wij leren jou hoe je dit advies het beste aan de directie over kunt brengen.Naast oefenen met praktijksituaties komt er ook theorie aan bod die onmisbaar is voor een personeelsmanager. We besteden aandacht aan arbeidsrecht en aan de belangrijkste sociale wetgeving. Na deze driedaagse training ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en weet je rekening te houden met ieders belangen, waaronder natuurlijk ook die van jou zelf!Onderwerpen


  • Inzicht vergaren in de functie van personeelsmanager
  • Medewerkers op de juiste plek binnen een organisatie plaatsen
  • Slim inspelen op in- en uitstroom van medewerkers
  • Medewerkers motiveren en stimuleren voor betere resultaten
  • Functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren
  • Selectie- en slechtnieuwsgesprekken voeren
  • Inzicht vergaren in relevant arbeidsrecht en sociale wetgeving
  • Verschillende HRM technieken toepassen
  • Trends in het personeelsmanagement

LesmethodiekIn de training wisselen we af tussen concreet ervaren, experimenteren met gedrag en technieken, reflecteren en theorie verkennen. Hiermee sluit het trainingsprogramma goed aan op alle type deelnemers. Er zit veel actie in de training, zodat je daadwerkelijk ervaart wat het effect is van nieuw gedrag. Dit maakt de herkenning van succes mogelijk. Daarnaast benadrukken we dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen groeiproces en hier het eigenaarschap over moet nemen. In onze training nodigen wij jou uit om continue te reflecteren en verbanden te leggen met de praktijk. Ons streven is het inzicht te vergroten en jou zelf de vertaalslag te laten maken. Dit zal de kans op werkelijke gedragsverandering vergroten.DoelgroepDeze training is bij uitstek geschikt voor iedereen die verantwoordelijk is voor de PO bij een organisatie of bedrijf.VoorkennisEr is geen voorkennis vereist voor deze training.MaatwerkDe cursusomschrijving hierboven geeft je een goede indicatie van hoe de training eruit zal komen te zien. Toch kan de inhoud iets verschillen per training, afhankelijk van de voorkennis, praktijkervaring en leerdoelen van de deelnemers. In individuele intakegesprekken voorafgaand aan de training worden de leerdoelen van de deelnemers geļnventariseerd. Op basis daarvan wordt het definitieve programma van de training bepaald.

Duur van de cursus

3 dagen

Kosten van de cursus

1425 Euro
inclusief koffie, thee en lunch

Plaatsen / leslocaties

Den Haag, Zwolle, Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Live Online

Algemene informatie over de cursus

Een personeelsmanager heeft twee partijen tevreden te houden: aan de ene kant de directie en aan de andere kant de werknemers zelf. Het is aan jou om hier een goede balans in te vinden. Deze training helpt je daarbij.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
972a8 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2021 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren