Home » ISO 27001 Lead Implementer

Opleiding: ISO 27001 Lead Implementer

Bij: IMF Academy (International Management Forum)

 

IMF Academy (International Management Forum)

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Inhoud van de cursus

De training is gebaseerd op de 7 domeinen die onderdeel zijn van het ISO 27001 Lead Implementer examen.

DOMEIN I
Informatiebeveiliging – de fundamentele principes en concepten

DOMEIN II
Informatiebeveiliging controles ‘best practice’ gebaseerd op ISO 27002

DOMEIN III
Managementsysteem voor informatiebeveiliging (ISMS) gebaseerd op ISO 27001 –planning en verdere ontwikkeling

DOMEIN IV
Implementatie van een ISMS gebaseerd op ISO 27001

DOMEIN V
Beoordelen, monitoren en meetbaar maken van de prestaties van een ISMS gebaseerd op ISO 27001

DOMEIN VI
Continu verbeteren van een ISMS gebaseerd op ISO 27001

DOMEIN VII
Voorbereiding op een ISMS certificeringsaudit

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

U heeft geen voorkennis nodig om deel te nemen aan de training ISO 27001 Lead Implementer en het ISO 27001 Lead Implementer examen. Het strekt wel tot aanbeveling dat u kennis heeft van ISO 27001.

Duur van de cursus

5-daagse training

Kosten van de cursus

De kosten van de 5-daagse Certified PECB ISO 27001 Lead Auditor training bedragen
€ 3.450,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is incl. alle lunches, koffie/thee, het officiŽle PECB studiemateriaal en het officiŽle PECB ISO 27001 Lead Auditor examen.

Dit bedrag is tevens incl. een herkansing voor het examen en het geheel kosteloos nog een keer deelnemen aan de training. De enige voorwaarde is dat u dit doet binnen een jaar na afloop van deze training.

Plaatsen / leslocaties

Veenendaal

Algemene informatie over de cursus

In deze 5-daagse training worden alle aspecten van het Information Security Management System (ISMS) behandeld en leert u dit in te zetten als ‘normaal’ bedrijfsproces. U krijgt een uitgebreid beeld van alle concepten, standaarden, methodes en technieken die nodig zijn om een ISMS effectief te managen. U leert alle aspecten van een managementsysteem voor informatiebeveiliging gebaseerd op ISO 27001 kennen, plannen, uitvoeren, managen en onderhouden. Tevens leert u de relatie tussen de verschillende onderdelen van de ISO 27000 serie kennen en toepassen in de diverse fasen van het ISMS.

Doelgroep
De standaard ISO 27001 is geschikt voor elke organisatie, groot en klein en ongeacht de bedrijfssector. De standaard is met name geschikt voor sectoren waar beveiliging van gegevens van het grootste belang is, zoals in de financiŽle sector, de gezondheidssector en de IT-sector. ISO 27001 is ook zeer nuttig voor organisaties die gegevens van derden beheren, zoals IT-outsourcingsbedrijven (datacenters).

De training is zowel van belang voor professionals die organisaties helpen bij de implementatie en/of het onderhoud van een ISMS als voor managers binnen een organisatie die alle processen begeleiden. Qua functionarissen denken wij aan information security managers, security officers, IT-managers, kwaliteitsmanagers, projectmanagers, consultants en auditoren.

Werkwijze training
De training is een combinatie van theorie en praktijk en wordt geÔllustreerd met voorbeelden, gebaseerd op echte cases. Om ten volle te kunnen profiteren van de diverse praktische opdrachten, is het aantal cursisten per groep beperkt.

Certified ISO 27001 Lead Implementer – examen(garantie)
Aan het einde van de training kunt u het examen ISO 27001 Lead Implementer afleggen. Het examen duurt 3 uur. Wanneer u slaagt ontvangt u de internationaal erkende titel Certified ISO/IEC 27001 Lead Implementer van PECB. Mocht u onverhoopt de eerste keer niet slagen dan mag u, geheel kosteloos, het examen nog een keer afleggen.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
1f565 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren