Home » Pensioenkennis voor HR Professionals en Financials

Opleiding: Pensioenkennis voor HR Professionals en Financials

Bij: Onderwijsinstelling

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Maximaal 12 deelnemers

Kosten

1190 euro
Prijs is excl. eventuele BTW en overige bijkomende kosten zoals examens, materiaal, arrangementskosten etc.

Bijzonderheden

Na deze training bent u op de hoogte van de belangrijkste aspecten van pensioenen. U bent een goede gesprekspartner voor management, medewerkers en pensioenverzekeraars.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Als HR-professional of HR-financial krijgt u veel vragen van medewerkers en het management over pensioenen. Wilt u antwoorden kunnen geven op: Hoe zit een pensioenregeling in elkaar? Hoe werkt waardeoverdracht? Wat betekent het pensioenakkoord voor de pensioenregeling? Met deze training krijgt u een stevige basis om goed beslagen met pensioenen aan het werk te gaan. U kunt na het volgen van deze training de informatiefunctie voor medewerkers vervullen.In deze praktische training wordt onder leiding van gespecialiseerde trainers aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:
  • De pensioenregeling[li]Uw pensioen berekenen[li]Pensioensystemen[li]Eindloonregeling[li]Middelloonregeling[li]Geïndexeerde middelloonregeling[li]Beschikbare premieregeling[li]Collectieve beschikbare premieregeling[li]Pensioenvormen[li]Uit dienst[li]Waardeoverdracht[li]De uitvoering van een pensioenregeling[li]De pensioenverzekeraar[li]De financiering[li]Winstdelingssystemen[li]De Pensioenwet[li]Fiscale aspecten van pensioen[li]Een pensioenregeling wijzigen

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
1e931 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2020 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren