Home » Identity Management & Access Control - klassikale training

Opleiding: Identity Management & Access Control - klassikale training

Bij: IMF Academy (International Management Forum)

 

IMF Academy (International Management Forum)

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Inhoud van de cursus

Tijdens de 4-daagse training wordt met name aandacht geschonken aan de volgende aspecten:
Wat is een identiteit en hoe worden identiteiten overal beheerd?
Waar komen de autorisaties vandaan? Wat houdt het beheer daarvan in?
Wat zijn de verschillen tussen Identity Management & Access Control en waarom noemen we het standaard Identity & Access Management (IAM)?
Hoe controleert u of de beheerprocessen goed verlopen?
Hoe ziet een ‘Identity & Access Management’ referentie architectuur eruit ?
Hoe werken identiteiten en autorisaties in de Cloud?
Waarom mislukken Identity & Access Management trajecten?
Waarom leveren Identity & Access Management trajecten vaak niet op wat ervan werd verwacht?

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

De docent gaat ervan uit dat u al enige jaren werkervaring heeft en weet hoe een organisatie in elkaar zit en hoe processen binnen een organisatie werken of juist stokken. U moet aan den lijve (hebben) ervaren welke factoren binnen een organisatie invloed hebben op de effectiviteit van de organisatie. Met deze bagage zult u het maximale uit de training halen en een waardevolle collega zijn voor uw medecursisten.

Duur van de cursus

2x2 dagen

Kosten van de cursus

De kosten van de 4-daagse training Identity Management en Access Control bedragen € 3.780,- (excl. BTW) per persoon, inclusief koffie, thee, lunches en studiemateriaal.

Bijzonderheden

Het is uitdrukkelijk de bedoeling dat u aan het eind van de training zelf in staat bent om binnen uw eigen organisatie de geleerde stof toe te passen. Door de probleemstelling en oplossingsrichtingen te identificeren en te toetsen zult u een bijdrage kunnen leveren aan het initiŽren van verbeteracties. De training Identity Management & Access Control is dan ook niet alleen gericht op mensen die werkzaam zijn in het IT domein, maar vooral ook op medewerkers die verantwoordelijk zijn voor processen aan de business-kant en voor auditors. In de training is veel plaats voor discussie en netwerken.

Plaatsen / leslocaties

Vianen

Algemene informatie over de cursus

In deze unieke 4-daagse training leert u hoe u Identity Management & Access Control succesvol kunt implementeren in uw organisatie.

Wat is Identity Management & Access Control?
Identity & Access Management (IAM) is de verzamelnaam van processen en technieken om het beheer van identiteiten en autorisaties op een effectieve en efficiŽnte manier voor uw organisatie te realiseren. Daarbij gaat het niet alleen om de identiteiten en autorisaties van de eigen medewerkers, maar ook om die van klanten, partners en andere relaties.

Waarom een Identity Management & Access Control training?
Gezien het toenemende belang van beheersing, risk en compliance krijgt identiteiten- en autorisatiebeheer steeds meer de aandacht. In veel organisaties zijn inmiddels Identity & Access Management trajecten gestart, helaas vaak met onvoldoende succes. Hoe begint u nu een IAM project en hoe voorkomt u dat een IAM project maar blijft lopen en niet tot het beoogde resultaat leidt?

In deze 4-daagse training worden alle aspecten van een IAM traject zodanig belicht dat de kans op een succesvolle implementatie aanzienlijk toeneemt. Bovendien krijgt u de handvatten aangereikt om zelf een belangrijke bijdrage te leveren aan het Identity Management & Access Control project en kunt u de resultaten van leveranciers toetsen.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
13186 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren