Home » Photoshop CC Vervolg

Opleiding: Photoshop CC Vervolg

Bij: Learnit

Inhoud van de cursusPhotoshop biedt talloze mogelijkheden en tools voor professionele vormgevers en beeldbewerkers. Als je al enige ervaring hebt met de software, bekend bent met de belangrijkste tekengereedschappen en de basis van lagen beheerst, dan heb je je vast op momenten afgevraagd wat er nog méér kan in Photoshop. Tijdens onze tweedaagse training Photoshop CC Vervolg krijg je antwoord op deze vraag en leer je werken met een aantal van de meest indrukwekkende mogelijkheden van Photoshop.


In de nieuwste versie van de software, Photoshop CC, is er nog meer mogelijk om afbeeldingen te verbeteren, retoucheren en manipuleren. Omdat het onderdeel is van de Creative Cloud kun je nu bovendien altijd en overal je werk opslaan, openen en delen.


OnderwerpenDe volgende onderwerpen kunnen aan bod komen tijdens de training:

  • Tekentechnieken voor vectorafbeeldingen
  • Werken met slimme objecten
  • Geavanceerde laagcomposities maken en vastleggen
  • Slimme filters toepassen
  • Geavanceerde laagtechnieken gebruiken
  • Tekenen met penselen
  • Afbeeldingen maken voor het web
  • Consistente kleuren maken en printen
  • Tips en trucsOmdat de training volgens de Open Leervorm wordt gegeven kan de inhoud en de diepgang van de onderwerpen altijd worden afgestemd op jouw persoonlijke leerdoelen en leertempo.


DoelgroepAls je al enige ervaring hebt met Photoshop, maar meer wilt halen uit het programma dan alleen de basisfuncties, dan is deze training bij uitstek geschikt. Als je bekend bent met de onderwerpen uit de basistraining en het programma voor specifieke doeleinden wilt gebruiken die om een hoger gebruikersniveau vragen, dan is dit de perfecte training.


TrainingsmateriaalDeze training wordt gegeven op PC's, maar is ook geschikt voor Mac-gebruikers (Apple). Je ontvangt bij aanvang van de training een overzichtelijk boek met oefeningen en oefenbestanden. Dit kun je na de training ook gebruiken als naslagwerk.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Je dient al enige ervaring te hebben met Photoshop voordat je aan de vervolgtraining kunt beginnen. Als je voldoende kennis hebt om op basaal niveau te werken met selecties, lagen, maskers en kanalen is deze training geschikt. Als je deze onderdelen onvoldoende beheerst adviseren wij te starten met de training Photoshop CC Basis.

Duur van de cursus

2 dagen

Kosten van de cursus

980 Euro
inclusief koffie, thee, lunch en materiaal

Bijzonderheden

Voor de mensen die niet in de gelegenheid zijn bij ons een training te volgen, maar toch graag meer over Photoshop willen leren, hebben wij een gratis online cursus Photoshop ontwikkeld. Het is de bedoeling dat je voor deze training een eigen laptop meeneemt met daarop de software voor deze training. Mocht je geen eigen laptop hebben, neem dan even contact op met de planning van Learnit op [stuur een e-mail].

Plaatsen / leslocaties

Zwolle, Den Haag, Online, Groningen, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Eindhoven

Algemene informatie over de cursus

Als je je foto's voor professionele doeleinden wil gebruiken moeten ze aan andere eisen voldoen dan bijvoorbeeld vakantiekiekjes. In deze vervolgtraining leer je je foto's volledig je hand zetten, voor een perfect resultaat.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
49De6 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren