Home » CommerciŽle Economie en Ondernemerschap (hbo)

Opleiding: CommerciŽle Economie en Ondernemerschap (hbo)

Bij: Tio Business School

Opleidingsinhoud

Inhoud van de studie
De focus van jouw opleiding ligt op sales en e-commerce. Ook spelen marketing, management en ondernemerschap een belangrijke rol. Daarnaast volg je modules die te maken hebben met professionele ontwikkeling en praktijkgericht onderzoek. Je woont inspirerende masterclasses bij, gaat op internationale studiereis en hebt veel keuzevrijheid. Volg ťťn of twee minoren, of loop stage bij wereldberoemde bedrijven. Bovendien krijg je les van docenten uit de praktijk.

Sales
Je leert verkopen als een pro, en weet hoe je een goede relatie met je klanten opbouwt ťn onderhoudt. Je verdiept je in salesprocessen en traint je salespitch en verkoopkunsten tijdens de Salesweek.

Marketing en e-commerce
Leer hoe je een product of dienst ontwikkelt ťn met succes in de (online) markt zet. Je volgt de laatste trends en ontwikkelingen op de voet en leert hoe je inspeelt op nieuwe kansen voor je bedrijf. Ook ga je tijdens de projectweek aan de slag met de optimalisatie van websites.

Management en ondernemerschap
Je ontwikkelt je management- en ondernemerschapsskills en leert hoe je je kwaliteiten inzet om hťt verschil te maken voor jouw klanten en partners. Ook leer je werken met managementinformatie, en weet je hoe je dit in je voordeel gebruikt.

Stages en afstuderen
Tijdens de twee (internationale) stages doe je direct praktijkervaring op. Tot slot bundel je al het geleerde in je afstudeeronderzoek.

Studieprogramma CommerciŽle Economie en Ondernemerschap

Hbo in drie of vier jaar
De opleiding CommerciŽle Economie en Ondernemerschap leidt in drie of vier jaar op voor het beroepscompetentieprofiel CommerciŽle Economie (CROHO-nummer: 30119).

Meer informatie? Kijk op: CommerciŽle Economie en Ondernemerschap

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Havo-, vwo-, of mbo4-diploma.
Toelating met elk profiel.

Opleidingsduur

3 of 4 jaar

Kosten

Opleidingskosten per jaar

Studiejaar 2023-2024
Collegegeld: € 22.250,-
Inschrijfgeld (eenmalig): € 95,-

Bijzonderheden

Kwaliteit
De Keuzegids hbo heeft CommerciŽle Economie en Ondernemerschap al zes jaar op rij benoemd tot beste hbo-opleiding CommerciŽle Economie. Ook scoort de opleiding al jarenlang de hoogste cijfers in de Nationale Studenten EnquÍte. En het Elsevier-onderzoek ‘Beste studies 2021’ bekroont de opleiding met een gouden medaille.

De opleiding CommerciŽle Economie en Ondernemerschap leidt op voor het beroepscompetentieprofiel CommerciŽle Economie en is door de NVAO geaccrediteerd.
Met dit diploma mag je de internationaal erkende titel Bachelor of Science (BSc) voeren.

Associate degree in 2 jaar
Je kunt bij Tio ook kiezen voor een 2-jarige Associate degree (Ad). Met dit diploma kun je snel aan de slag in het werkveld!

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Hengelo, Groningen

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

De online marketingwereld is op zoek naar jou! Speel als ondernemende professional in op de (internationale) markt, en bedenk succesvolle campagnes voor bijvoorbeeld Coolblue. Of start je eigen bedrijf.

De e-commerce branche
Online business is booming: alleen Nederland telt meer dan 14 miljoen online shoppers, volgens Thuiswinkel.org goed voor bijna 31 miljard euro omzet per jaar. Veel behoefte dus aan e-commerceprofessionals! Na je opleiding weet je hoe je online en offline verkopen een flinke boost geeft. Je bouwt aan een groot e-commercenetwerk dankzij Tio's samenwerking met brancheorganisatie Thuiswinkel.org en docenten uit de praktijk.
Ga bijvoorbeeld aan de slag als accountmanager, online marketeer, communicatieadviseur of salesmanager. Of start je eigen onderneming!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
E65b3 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren