Home » Grondsteward(ess) opleiding

Opleiding: Grondsteward(ess) opleiding

Bij: TAT Beroepsopleidingen

 

TAT Beroepsopleidingen

Schipholweg 103
2316 XC LEIDEN
 

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding word je voorbereid op het werk van een grondsteward(ess). Tijdens de opleiding ga je werken met alle tools om een goede grondsteward(ess) te worden. Je krijgt les in reserveringssystemen en check-in systemen. Je krijgt veel casussen en rollenspellen waardoor je extra goed bent voorbereid op je toekomstige baan. Je krijgt les in verschillende vakken die belangrijk zijn, zodat je aan het einde van de opleiding beschikt over alle informatie die je moet hebben. Ook krijg je les in de Engelse taal aangezien je veel in contact zult komen met passagiers van over de hele wereld. Na het afronden van deze opleiding krijg je een diploma voor kort beroepsonderwijs Grondsteward(ess) incl. IATA certificaat.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

-Studenten met minimaal MBO-3, MBO-4, HAVO (Nederland) of Secundair Onderwijs (BelgiŽ) of een gelijkwaardig buitenlands diploma.
Voor studenten die willen werken als grondstewardess of grondsteward

Opleidingsduur

6 maanden

Kosten

€ 4490,-

Bijzonderheden

Laat je opleiden door de internationale organisatie voor de luchtvaart. Alle luchtvaartmaatschappijen en toeristische bedrijven erkennen de IATA opleidingen, certificaten en diploma's.
Aanname: -Studenten met minimaal MBO-4, HAVO (Nederland) of Secundair Onderwijs (BelgiŽ) of een gelijkwaardig buitenlands diploma.
Hoog aanname percentage als stewardess bij KLM, Transavia, Emirates, British Airways etc.
Meer dan 292 aangesloten luchtvaartmaatschappijen.
Je krijgt een uitgebreide begeleiding naar een baan als grondsteward(ess).
Flexibele startdata. Ook in juni/juli/augustus. Zorg dat je klaar bent voor het volgende wervingsseizoen!

Plaatsen / leslocaties

Schiphol Airport, Rotterdam Airport, Leiden

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Als grondsteward(ess) ga je aan de slag op een vliegveld. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de reizigers en helpt ze met het inchecken en met het beantwoorden van al hun vragen. Als grondsteward(ess) is het belangrijk dat je creatief kunt zijn en goede oplossingen kunt bedenken in een korte tijd. Als een reiziger zijn vlucht waarschijnlijk niet gaat halen of als er iets mis is met het ticket dan is het aan jou om hier een oplossing voor te bedenken. Sommige dagen kunnen hectisch verlopen, maar ook op deze dagen is het belangrijk dat je het hoofd koel houdt.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
E533B Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren