Home » Allround Luchtvaartdienstverlener

Opleiding: Allround Luchtvaartdienstverlener

Bij: TAT Beroepsopleidingen

 

TAT Beroepsopleidingen

Schipholweg 103
2316 XC LEIDEN
 

Opleidingsinhoud

De opleiding Allround Luchtvaartdienstverlener is een opleiding die breed opgezet is. Je focust je op meerdere kanten van het vak. Door het oefenen met veel praktijkoefeningen, simulaties en casussen ben jij er straks helemaal klaar voor om aan de slag te gaan als Allround Luchtvaartdienstverlener. Een aantal voorbeelden van de vakken die je kunt krijgen tijdens de opleiding zijn Flight Safety, Check-in en Engels. Het is belangrijk dat je de Engelse taal goed beheerst binnen dit vak, daarom besteden we tijdens de opleiding ook tijd aan Engels. Je zit in een kleine klas en je krijgt les van een professional die weet waar hij/zij het over heeft. Tijdens de lessen krijg je persoonlijke aandacht en word je goed begeleidt door onze trainers. Na de opleiding krijg je een diploma voor het kort beroepsonderwijs Allround Luchtvaartdienstverlener.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Studenten met minimaal MBO-3, MBO-4, HAVO (Nederland) of Secundair Onderwijs (BelgiŽ) of een gelijkwaardig buitenlands diploma.
Voor studenten die zich breed willen oriŽnteren en aan de slag willen binnen de luchtvaart-en hospitalitybranche.

Opleidingsduur

6 maanden

Kosten

€ 4.490,-

Bijzonderheden

Lestijden:
Eťn dag per week krijg je les

Laat je opleiden door de internationale organisatie voor de luchtvaart. Alle luchtvaartmaatschappijen en toeristische bedrijven erkennen de IATA opleidingen, certificaten en diploma's.
Aanname: Studenten met minimaal MBO-3, MBO-4, HAVO (Nederland) of Secundair Onderwijs (BelgiŽ) of een gelijkwaardig buitenlands diploma.
Je krijgt een uitgebreide begeleiding naar een baan als steward(ess).
Wereldwijd erkende opleiding! 292 aangesloten luchtvaartmaatschappijen
Flexibele startdata. Ook in juni/juli/augustus. Zorg dat je klaar bent voor het volgende wervingsseizoen!

Plaatsen / leslocaties

Schiphol Airport, Rotterdam Airport, Leiden

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Als Allround Luchtvaartdienstverlener ben je inzetbaar op meerdere posities in de luchtvaartbranche. Je kunt ingezet worden als Grondsteward(ess), Cabin Attendant en Host(ess). Omdat je zo breed inzetbaar bent, kan er veel van je gevraagd worden en heb je kennis nodig over meerdere zaken. Allround Luchtvaartdienstverlener is een hectische baan, daarom is het belangrijk dat je goed kunt schakelen van het ťťn naar het ander. Je zult veel problemen tegenkomen die je zal moeten oplossen. Het is een afwisselende baan waarbij geen dag hetzelfde is en je elke dag voor nieuwe situaties komt te staan.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
63A1B Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren