Home » Git versiebeheer

Opleiding: Git versiebeheer

Bij: Learnit

Inhoud van de cursusGit is bijna niet meer weg te denken uit het leven van elke ontwikkelaar. Het systeem heeft uitgebreide mogelijkheden voor versiebeheer, samenwerken, het bekijken van aanpassingen van anderen en het samenvoegen van twee verschillende 'branches'. Git is voor vrijwel elk besturingssysteem beschikbaar, waardoor gebruikers van verschillende besturingssystemen zonder probleem met elkaar kunnen samenwerken.In onze eendaagse training Git versiebeheer leer je adequaat omgaan met Git en komen alle belangrijke functies om samen te werken aan bod. De training behandelt alle onderwerpen: vanaf het maken van een nieuwe repository en het samenwerken met een groep via GitHub of ander systeem, tot het selecteren van aanpassingen uit verschillende branches om deze samenvoegen in de 'master branch'.Aan het eind van de training beschik je over de volgende kennis en vaardigheden:
  • Wat betekenen de termen (Tree, Branch, Head)?
  • Hoe voeg je bestanden toe of pas je deze aan (add, rm, mv, commit)?
  • Hoe werk je samen met anderen (clone, push, pull)?
  • Hoe herstel je fouten (reset, checkout, amend, rebase, cherry-pick)?


DoelgroepDe training richt zich op iedereen die Git wil gaan gebruiken om zijn of haar versiebeheer te regelen en de bedoeling heeft te gaan samenwerken. De training is daarnaast ook uitermate geschikt om software en website ontwikkelaars te ondersteunen bij het opzetten en gebruiken van een nieuw project.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Voor het adequaat kunnen volgen van de training wordt enige ervaring met het werken via een command line sterk aanbevolen.

Duur van de cursus

1 dag

Kosten van de cursus

575 Euro

Plaatsen / leslocaties

Incompany, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Zwolle, Groningen, Live Online

Algemene informatie over de cursus

In slechts 1 dag leer je tijdens deze training alles wat je nodig hebt om een vliegende start te maken met het versiebeheersysteem Git.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
988b8 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren