Home » Gastvrijheidmedewerker

Opleiding: Gastvrijheidmedewerker

Bij: ROC Midden Nederland

 

ROC Midden Nederland

Brandenburchdreef 20
3502 GB UTRECHT
 

Inhoud van de cursus

De horeca heeft zijn eigen bijzondere kenmerken. Na de klassieke 'nine to five job' en in de weekenden begint voor de horeca pas het echte werk. Veel bedrijven opereren ook nog eens seizoensgebonden. Bedrijfsopleidingen van ROC Midden Nederland kent de markt en we werken alleen met echte vakspecialisten met één been in de praktijk. Daarom bieden we maatwerk en incompany bedrijfsopleidingen aan die aansluiten bij die kenmerken. Met pieken in het off-seizoen of middaglessen of hoe dat voor uw bedrijf en uw medewerkers het beste uit komt. Dat vinden wij ook maatwerk.

Duur van de cursus

De opleiding is een intensief éénjarige bbl-traject met iedere twee weken een interactieve praktijkgerichte training. 22 trainingsdagen 13 begeleidingsgesprekken 4 tot 8 uur per week zelfstudie Intake en examinering

Kosten van de cursus

De opleiding Gastvrijheidmedewerker in de Zorg kost € 2.599,-.

Bijzonderheden

Wilt u meer weten over onze opleidingen of de mogelijkheden voor incompany trainingen neem dan contact op met Désirée Verhagen.

Kom eens bij ons eten in ons restaurant 'Le Pont Bleu' voor een lunch of diner (wel graag reserveren [klik hier voor het telefoonnummer] of e-mail: [stuur een e-mail]).

Plaatsen / leslocaties

N.v.t.

Algemene informatie over de cursus

Koken met passie en gastvrijheid een beleving

Elke dag opnieuw een topprestatie leveren. De handen uit de mouwen en zorgen dat je gasten kunnen genieten. Typisch horeca. De gast is tenslotte koning en zijn genieten staat voorop. Voor medewerkers in de horeca betekent dat bijblijven. Vaardigheden bijschaven en weten dat je onder alle omstandigheden je mannetje staat. Met de juiste kennis en scholing is dat geregeld.

Onze marktexperts en docenten ontwikkelen en geven opleidingen, cursussen en trainingen voor uw markt en bieden u een advies dat past bij uw bedrijf of voor u als particulier. Op die manier vertalen wij uw praktijk naar ons onderwijs en matchen we vraag aan aanbod.

Vakmensen en professionele keuken
U kiest voor een opleider die de ins en outs van kent van uw vakgebied; ontwikkelingen in de markt, innovaties en andere en nieuwe vaardigheden voor uw medewerkers. Een opleider die uw wensen, verwachtingen en behoeften begrijpt. Omdat u als geen ander weet hoe belangrijk vakkennis is en het onderwijs waarmee u deze kennis vergaart. Omdat u weet dat goed opgeleide mensen het onderscheid maken. We doen dat vanuit onze locatie in Nieuwegein in onze professionele keuken óf in uw eigen werkomgeving met bevlogen vakdocenten.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
6fA42 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2022 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren