Home » Photoshop CC Basis Versneld

Opleiding: Photoshop CC Basis Versneld

Bij: Learnit

Inhoud van de cursusVoor zowel drukwerk, desktoppublishing als voor het web is Photoshop zonder twijfel de meest geavanceerde applicatie voor digitale fotobewerking. Hoewel de software laagdrempelig en gebruiksvriendelijk is voor beginners, biedt het eindeloze mogelijkheden voor al je creatieve ambities. Dankzij de vele mogelijkheden en intelligente tools heeft Photoshop al enige tijd een fantastische reputatie onder fotografen en grafisch designers. In Photoshop Creative Cloud (CC) is er ten opzichte van vorige versies nóg meer mogelijk om afbeeldingen te verbeteren, retoucheren en manipuleren. Omdat het onderdeel is van de Creative Cloud kun je nu bovendien altijd en overal je werk opslaan, openen en delen.Voor onze training Photoshop CC Versneld hebben we een zorgvuldige en op de praktijk afgestemde selectie gemaakt van de meest gebruikte technieken en handelingen. Je leert onmisbare tips en trucs, de juiste workflow en raakt snel vertrouwd met de vele mogelijkheden van Photoshop. Deze tweedaagse training is een versnelde variant van onze driedaagse training Photoshop CC Basis.OnderwerpenDe volgende onderwerpen kunnen aan bod komen tijdens de training:


  • Het werkgebied van Photoshop CC
  • Digitale foto's corrigeren en verbeteren
  • Werken met selecties
  • Werken met lagen
  • Maskers gebruiken
  • Werken met tekst
  • Geavanceerde composities maken
  • Afbeeldingen geschikt maken voor print of web
  • Tips en trucs

Omdat de training volgens de Open Leervorm wordt gegeven kan de inhoud en de diepgang van de onderwerpen altijd worden afgestemd op jouw persoonlijke leerdoelen en leertempo.Wat is er nieuw in Photoshop CC ten opzichte van vorige versies?Photoshop CC biedt vele verbeteringen ten opzichte van eerdere versies. Hieronder een aantal van de belangrijkste vernieuwingen:

Smart Sharpen: je maakt wazige foto's scherp op een manier die bijna te mooi lijkt om waar te zijn.[/li]
Perspective Warp: je verandert het perspectief van een object in een foto, alsof je ergens anders stond toen je de foto maakte.[/li]
Camera Shake Reduction: gebruikt een intelligent mechanisme om automatisch vervagingen te verminderen die vaak ontstaan als een camera beweegt, terwijl de sluiter open staat.[/li]
Real-Time Image Asset Generation: hergebruik gedeeltes van afbeeldingen zonder te snijden en kopieren.[/li]
DoelgroepDe training richt zich op iedereen die weinig of geen ervaring heeft met het programma Photoshop en zich de kennis snel eigen wil maken.TrainingsmateriaalDeze training wordt gegeven op PC's, maar is ook geschikt voor Mac-gebruikers (Apple). Je ontvangt bij aanvang van de training een overzichtelijk boek met oefeningen en oefenbestanden. Dit kun je na de training ook gebruiken als naslagwerk.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen voorkennis vereist voor deze training.

Duur van de cursus

2 dagen

Kosten van de cursus

750 Euro
inclusief koffie, thee, lunch en materiaal

Bijzonderheden

Voor de mensen die niet in de gelegenheid zijn bij ons een training te volgen, maar toch graag meer over Photoshop willen leren, hebben wij een gratis online cursus Photoshop ontwikkeld.Het is de bedoeling dat je voor deze training een eigen laptop meeneemt met daarop de software voor deze training. Mocht je geen eigen laptop hebben, neem dan even contact op met de planning van Learnit op [stuur een e-mail].

Algemene informatie over de cursus

Als je je foto's voor professionele doeleinden wil gebruiken moeten ze aan andere eisen voldoen dan bijvoorbeeld vakantiekiekjes. Met Photoshop CC kun je je foto's volledig naar je hand zetten, voor een perfect resultaat.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
C6065 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2021 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren