Home » Fitness - Fitnesstrainer B - Nationaal en internationaal erkend - EREPS niveau 4

Opleiding: Fitness - Fitnesstrainer B - Nationaal en internationaal erkend - EREPS niveau 4

Bij: Start2Move

Inhoud van de cursus

Opleiding Fitnesstrainer A
De Start2Move opleiding Fitnesstrainer B is een uitstekende vervolgopleiding, waarmee je direct als Personal Trainer aan de slag kan. Door de uitgebreide begeleiding en studiemethode is het slagingspercentage van 95% het hoogste van Nederland. De Start2Move opleiding Fitnesstrainer B is ook onderdeel van de meest gekozen opleiding Personal Trainer.

Tijdens de opleiding Fitnesstrainer B, leer je de theorie direct te vertalen naar de praktijk. De opleiding is daarmee een praktijkgerichte opleiding.
Na jouw Fitnesstrainer B opleiding kan je, zelfstandig of in een Personal Training Studio, aan de slag met één-op-één begeleiding of met small group begeleiding.

Inhoud
Als Personal Trainer heb je een veelzijdig en afwisselend beroep waarbij vakkennis onmisbaar is, maar nog belangrijker zijn je coaching skills.
Verder wordt er veel aandacht besteed aan coachen op gedragsverandering en onderga je een verdieping op het gebied van:
1. Voedingsleer
2. Anatomie
3. Fysiologie
4. Trainingsleer
5. Krachttraining
6. Periodisering
7. Slaap- en Stressmanagement
8. Personal Branding

Je kennis vertaal je naar één-op-één begeleiding en naar het trainen met kleine groepen (small group training). Start2Move biedt exclusief extra lesmateriaal (uniek in Nederland) aan op het gebied van:
1. Mentale en fysieke coaching
2. Gedragsverandering
3. Krachtprogrammering
4. Duurtraining
5. Bewegingsdeskundigheid

Naast de lessen werk je aan een portfolio en doe je al ervaring op door stage te lopen waarbij je een klant één-op-één begeleiding biedt. De opleiding wordt afgesloten met een examen (theorie en praktijk).

Opleidingsvarianten
Je kunt de opleiding Fitnesstrainer B volgen in drie opleidingsvarianten. Afhankelijk van je doelstelling kies je voor een van de volgende varianten:
Basis - een volledige zelfstudie zonder praktijkdagen
Essentieel - Een combinatie waarbij je deels leert door middel van online studiemateriaal, maar ook online klassikale lesdagen volgt en pratijkdagen op locatie
Excellent - Hier volg je alle lesdagen volledig op locatie en krijg je daarnaast ondersteuning van online studiemateriaal

Cursusdata
Bij de opleidingsvariant Essentieel zijn er 4 live online lessen en 3 praktijkdagen op locatie. Bij de opleidingsvariant Excellent heb je 6 praktijkdagen volledig op locatie. De opleidingsvariant Basis heeft geen praktijkdagen.
Bekijk de startdata hier: www.start2move.nl/personal-trainer/fitnesstrainer-b

Inschrijven
Inschrijven voor deze opleiding kan via de website: www.start2move.nl/personal-trainer/fitnesstrainer-b

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Erkend diploma NL Actief Fitnesstrainer A of soortgelijk diploma. Bij een soortgelijk (erkend) diploma of minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring (ter goedkeuring van NL Actief) kan er een theorie-examen worden afgelegd en het diploma NL Actief Fitnesstrainer A worden behaald.

Duur van de cursus

6 lesdagen van 10:00 tot 15:30 uur.

Kosten van de cursus

Basis 945,-
Essentieel 1299,-
Excellent 1675,-

Bij de totale kosten zitten de examenkosten (portfolio, theorie-examen en panelgesprek) van € 250,- inbegrepen.
Inclusief een gratis herkansing voor het theorie-examen en het portfolio.

Slaag je niet? Geld terug!

Bijzonderheden

Contact
Neem gerust contact met ons op via de telefoon, WhatsApp of mail: www.start2move.nl/contact
E-mail: [stuur een e-mail]
Telefoon: [klik hier voor het telefoonnummer]

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Heerenveen, Hengelo, Leiden, Leusden, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Weesp, Zwolle.

Algemene informatie over de cursus

Start2move zet je carrière in beweging!
Bij Start2Move draait alles om beweging, groei en succes. Wij helpen mensen om hun doelen te bereiken. Of dat nu is in het starten van een carrière in de fitness- en sportbranche, of in het verbeteren van hun eigen gezondheid en vitaliteit.

Onze visie is, dat beweging een essentiële rol speelt in een gelukkig en gezond leven. Door mensen te inspireren, motiveren en begeleiden, willen we ze helpen om meer te bewegen en hun levenskwaliteit te verhogen.

Daarom bieden wij een breed scala aan opleidingen en cursussen aan, op alle niveaus. Van beginner tot professional, van consument tot ondernemer: bij Start2Move vind je altijd een opleiding die bij jou past.

Onze opleidingen zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en worden gegeven door ervaren en gekwalificeerde docenten. We bieden je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn in de fitness- en sportbranche, of om zelf een actieve en gezonde levensstijl te leiden.

Waarom Start2move?
Maximale kans op succes
Onze leermethodes en persoonlijke begeleiding hebben zich bewezen met een hoog slagingspercentage. Maar het fundament voor een carrière gaat verder dan je opleiding. We begeleiden je in het vinden van een baan of begeleiden je in het proces naar zelfstandig ondernemer.

Altijd ondersteuning. Je staat er nooit alleen voor!
Bij Start2Move heb je altijd toegang tot een team van professionals, docenten, mentoren en een actieve community die voor je klaarstaan.

Altijd up-to-date kennis
Blijf op de hoogte met gratis webinars, kennisdeling via de community, blogs, podcasts en gratis studiemodules. We zorgen ervoor dat je altijd beschikt over de meest recente kennis.

Flexibele studiemogelijkheden
Studeer waar en wanneer je maar wilt, op jouw eigen tempo en in jouw eigen omgeving. We bieden meerdere opleidingsvarianten van volledige zelfstudie tot hybride vormen tot volledig op locatie met optimale begeleiding.

Een slimme financiële keuze
Profiteer van pakketvoordelen en een gegarandeerde prijs-kwaliteitsverhouding. Mocht je onverhoopt niet slagen, dan bieden wij een oplossing.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
351bF Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren