Home » Fitness - Medical Personal Trainer - bovenste extremiteit

Opleiding: Fitness - Medical Personal Trainer - bovenste extremiteit

Bij: Start2Move

Inhoud van de cursus

Fitnesstrainers en Personal Trainers
Deze cursus is geschikt voor o.a. Fitnesstrainers en Personal Trainers die meer theoretische kennis en praktische handvatten willen hebben om verantwoord met klanten met (lichte) fysieke klachten aan de slag te kunnen gaan.

Verlengstuk van de fysiotherapeut.
Als Fitnesstrainer of Personal Trainer kom je regelmatig in aanraking met klanten met (lichte) klachten die al dan niet onder behandeling zijn (geweest) van een fysiotherapeut. Tijdens deze 3 daagse Specialisatie gaan we dieper in op het ontstaan van deze klachten en krijg je praktische tips welke handelingen cq. oefeningen je juist wel, maar ook welke je absoluut niet mag doen. Je leert op een juiste manier te communiceren met de fysiotherapeut en vormt zo als het ware een verlengstuk van de fysiotherapeut!

Dagindeling
Er wordt in 3 ochtenden theoretische kennis opgedaan omtrent de anatomie, fysiologie en pathologie en meest voorkomende klachten en aandoeningen van de onderste extremiteit (enkel-, knie- en heupgewricht en bovenbeen), wervelkolom (SI-gewricht, lumbale-, thoracale- en cervicale wervelkolom) en bovenste extremiteit (schouder-, elleboog- en polsgewricht). In de middag wordt de opgedane theoretische kennis direct vertaald naar de praktijksituatie!

Inschrijven voor deze cursus kan via het inschrijfformulier: www.start2move.nl/inschrijfformulier

Cursusdata
vrijdag 13 november 2015 in Amsterdam

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Om deel te kunnen nemen aan deze specialisatie is goede inhoudelijke basis (bv. Fitnesstrainer A en/of B, CIOS, SB of ALO) en werkervaring in de fitnessbranche wenselijk.

Duur van de cursus

3 lesdagen

Kosten van de cursus

De cursusmaterialen, certificaat en koffie/thee zijn bij de prijs inbegrepen evenals toegang tot onze online leeromgeving.

Bijzonderheden

De cursus Medical Personal Trainer wordt onder andere aangeboden op de hoofdlocatie van Start2move in Zwolle (locatie Landstede Sportcentrum).

Bij 100% deelname wordt na afloop van de cursus het certificaat "Medical Personal Trainer - bovenste extremiteit" uitgereikt.

Plaatsen / leslocaties

Zwolle

Algemene informatie over de cursus

Start2move zet je carrière in beweging!
Opleidingscentrum Start2move is op dit moment het grootst en snelst groeiende Fit!vak erkende opleidingscentrum van Nederland. Het docententeam van Start2move heeft zich als doel gesteld de cursist letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen op weg naar (nog meer) succes op de arbeidsmarkt!

Waarom Start2move?
Diverse erkende opleidingen
Deskundige, persoonlijke begeleiding
Digitale leermiddelen
Flexibele instroom
Opleidingslocaties in heel Nederland

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
13545 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren