Home » C/CISO (Certified Chief Information Security Officer)

Opleiding: C/CISO (Certified Chief Information Security Officer)

Bij: IMF Academy (International Management Forum)

 

IMF Academy (International Management Forum)

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Inhoud van de cursus

De training Certified Chief Information Security Officer (C/CISO) leidt op voor de eerste internationaal erkende certificering waarmee u aantoont over de benodigde vaardigheden en kennis te beschikken in zowel de ontwikkeling als de uitvoering van een information security management strategie die in overeenstemming is met uw organisatiedoelen. De C/CISO training voorziet managers informatiebeveiliging van de meest effectieve tools om hun organisatie te verdedigen tegen cyberaanvallen. In de training:
leert u uw technische kennis en ervaring te combineren met de vaardigheid deze te vertalen naar business value;
zult u inzien dat uw beslissingen op het gebied van informatiebeveiliging een directe impact hebben op bijvoorbeeld de operationele kosten en de efficiency en flexibiliteit van de totale organisatie; en
leert u in een voortdurend veranderende technische omgeving zorg te dragen voor de ontwikkeling en communicatie van een gedegen strategie waarmee potentiŽle nieuwe risico’s voor uw organisatie kunnen worden herkend en waar mogelijk voorkomen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Deze nieuwe C/CISO training is van belang voor IT security managers, security consultants, security officers, risk managers, IT-auditors en managers informatiebeveiliging.

Duur van de cursus

5 dagen

Kosten van de cursus

De kosten van de 5-daagse training Certified Chief Information Manager (C/CISO) bedragen € 3.950,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie, thee, lunches en studiemateriaal en de kosten van het C/CISO examen.

Plaatsen / leslocaties

Veenendaal

Algemene informatie over de cursus

Deze 5-daagse training, incl. het C/CISO (Certified Chief Information Security Officer) examen van EC-council, voorziet informatiebeveiligingsmanagers van de meest effectieve tools om hun organisatie te verdedigen tegen cyberaanvallen

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
86F3C Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren