Home » Fitness - Bootcamp Trainer

Opleiding: Fitness - Bootcamp Trainer

Bij: Start2Move

Inhoud van de cursus

De opleiding tot Bootcamp Trainer
Wil jij erkend Bootcamp Trainer worden? Deze cursus Bootcamp Trainer is geschikt voor iedereen die graag op een uitdagende, vernieuwende en veilige manier outdoor (groeps)trainingen wil kunnen verzorgen voor de absolute beginner tot aan de gevorderde sporter.

De cursus Bootcamp Trainer van Start2Move heeft een groot aanbod aan uitdagende oefenvormen (Crazy Bootcamps) en speelt in op de allerlaatste trends. Tijdens de cursus worden diverse tools aangereikt die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Daarnaast worden er tips gegeven hoe je de Bootcamps kunt integreren in jouw Personal Training of Small Group Training.

Hoewel het accent van deze cursus op de praktijk ligt, is een goede theoretische onderbouwing een voorwaarde voor een uitdagende en veilige les. Hierbij wordt er onder andere gekeken naar de betrokken energiesystemen, spiergroepen, veel gemaakte fouten en differentiatiemogelijkheden.

Inhoud
Je leert:
Hoe je een uitdagende les kunt aanbieden met minimale middelen
Hoe je een les kunt aanbieden die zowel geschikt is voor een beginner als voor een gevorderde sporter
Waar je rekening mee moet houden ten aanzien van de veiligheid
Welke organisatievormen en oefenstof je kunt toepassen, zodat je lessen afwisselend blijven
Welke lesgeefstijlen je het beste bij je groep kunt toepassen
Hoe je een les het beste kunt opbouwen
Welke aanpassingen je moet doen bij specifieke doelgroepen, zoals zwangeren en mensen met overgewicht.

Diplomering
Na het succesvol voltooien van de opleiding krijg je het certificaat Bootcamp Trainer. Trainers die in het bezit zijn van een geldige trainerslicentie van de Atletiekunie ontvangen bovendien 6 licentiepunten voor niveau 4.

Cursusdata
De ingeplande cursusdata kun je vinden via onderstaande link:
www.start2move.nl/fitnesstrainer-specifieke-doelgroepen/fit…

Inschrijven
Inschrijven voor deze opleiding kan via de website: www.start2move.nl/bootcamp-trainer-essentieel-check-out

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen specifieke vooropleiding nodig.

Duur van de cursus

3 lesdagen van 10.00-15.30 (2 op locatie en 1 online)

Kosten van de cursus

345

Bijzonderheden

Contact
Neem gerust contact met ons op via de telefoon, WhatsApp of mail: www.start2move.nl/contact
E-mail: [stuur een e-mail]
Telefoon: [klik hier voor het telefoonnummer]

Plaatsen / leslocaties

Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Groningen, Arnhem, Zwolle

Algemene informatie over de cursus

Start2move zet je carrière in beweging!
Bij Start2Move draait alles om beweging, groei en succes. Wij helpen mensen om hun doelen te bereiken. Of dat nu is in het starten van een carrière in de fitness- en sportbranche, of in het verbeteren van hun eigen gezondheid en vitaliteit.

Onze visie is, dat beweging een essentiële rol speelt in een gelukkig en gezond leven. Door mensen te inspireren, motiveren en begeleiden, willen we ze helpen om meer te bewegen en hun levenskwaliteit te verhogen.

Daarom bieden wij een breed scala aan opleidingen en cursussen aan, op alle niveaus. Van beginner tot professional, van consument tot ondernemer: bij Start2Move vind je altijd een opleiding die bij jou past.

Onze opleidingen zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en worden gegeven door ervaren en gekwalificeerde docenten. We bieden je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn in de fitness- en sportbranche, of om zelf een actieve en gezonde levensstijl te leiden.

Waarom Start2move?
Maximale kans op succes
Onze leermethodes en persoonlijke begeleiding hebben zich bewezen met een hoog slagingspercentage. Maar het fundament voor een carrière gaat verder dan je opleiding. We begeleiden je in het vinden van een baan of begeleiden je in het proces naar zelfstandig ondernemer.

Altijd ondersteuning. Je staat er nooit alleen voor!
Bij Start2Move heb je altijd toegang tot een team van professionals, docenten, mentoren en een actieve community die voor je klaarstaan.

Altijd up-to-date kennis
Blijf op de hoogte met gratis webinars, kennisdeling via de community, blogs, podcasts en gratis studiemodules. We zorgen ervoor dat je altijd beschikt over de meest recente kennis.

Flexibele studiemogelijkheden
Studeer waar en wanneer je maar wilt, op jouw eigen tempo en in jouw eigen omgeving. We bieden meerdere opleidingsvarianten van volledige zelfstudie tot hybride vormen tot volledig op locatie met optimale begeleiding.

Een slimme financiële keuze
Profiteer van pakketvoordelen en een gegarandeerde prijs-kwaliteitsverhouding. Mocht je onverhoopt niet slagen, dan bieden wij een oplossing.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
A51aC Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren