Home » Fitness - Zwanger en Fit

Opleiding: Fitness - Zwanger en Fit

Bij: Start2Move

Inhoud van de cursus

De opleiding Zwanger en Fit
Tijdens deze opleiding begin je met het opdoen van algemene kennis over zwangerschap, zodat je een solide basis hebt. Je leert over de impact van training op zwangerschapsklachten en de invloed van hormonen.

Het is essentieel om te begrijpen hoe lichamelijke belasting tijdens een zwangerschap verschilt van andere periodes in het leven van een vrouw.

We besteden speciale aandacht aan het bekken en de bekkenbodem, twee cruciale gebieden voor elke aanstaande moeder. Daarnaast duiken we in de wereld van houding en ademhaling en hoe deze veranderen tijdens de zwangerschap.

Je ontdekt als personal trainer zwangerschap de talloze voordelen van sporten tijdens deze bijzondere periode en, het allerbelangrijkste, je leert waar je als trainer specifiek op moet letten om de beste begeleiding te bieden.

Cursusdata
De cursus Zwanger & Fit heeft één live online praktijkles. De theorie vind je daarnaast ook terug in je online leeromgeving.
De ingeplande cursusdata kun je vinden via onderstaande link:
www.start2move.nl/fitnesstrainer-specifieke-doelgroepen/zwa…

Inschrijven
www.start2move.nl/zwanger-en-fit-essentieel-check-out

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er zijn geen specifieke toelatingseisen.

Duur van de cursus

1 lesdag van 10.00-16.00

Kosten van de cursus

245,-

Bijzonderheden

Contact
Neem gerust contact met ons op via de telefoon, WhatsApp of mail: www.start2move.nl/contact
E-mail: [stuur een e-mail]
Telefoon: [klik hier voor het telefoonnummer]

Plaatsen / leslocaties

Klassikaal online

Algemene informatie over de cursus

Start2move zet je carrière in beweging!
Bij Start2Move draait alles om beweging, groei en succes. Wij helpen mensen om hun doelen te bereiken. Of dat nu is in het starten van een carrière in de fitness- en sportbranche, of in het verbeteren van hun eigen gezondheid en vitaliteit.

Onze visie is, dat beweging een essentiële rol speelt in een gelukkig en gezond leven. Door mensen te inspireren, motiveren en begeleiden, willen we ze helpen om meer te bewegen en hun levenskwaliteit te verhogen.

Daarom bieden wij een breed scala aan opleidingen en cursussen aan, op alle niveaus. Van beginner tot professional, van consument tot ondernemer: bij Start2Move vind je altijd een opleiding die bij jou past.

Onze opleidingen zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en worden gegeven door ervaren en gekwalificeerde docenten. We bieden je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn in de fitness- en sportbranche, of om zelf een actieve en gezonde levensstijl te leiden.

Waarom Start2move?
Maximale kans op succes
Onze leermethodes en persoonlijke begeleiding hebben zich bewezen met een hoog slagingspercentage. Maar het fundament voor een carrière gaat verder dan je opleiding. We begeleiden je in het vinden van een baan of begeleiden je in het proces naar zelfstandig ondernemer.

Altijd ondersteuning. Je staat er nooit alleen voor!
Bij Start2Move heb je altijd toegang tot een team van professionals, docenten, mentoren en een actieve community die voor je klaarstaan.

Altijd up-to-date kennis
Blijf op de hoogte met gratis webinars, kennisdeling via de community, blogs, podcasts en gratis studiemodules. We zorgen ervoor dat je altijd beschikt over de meest recente kennis.

Flexibele studiemogelijkheden
Studeer waar en wanneer je maar wilt, op jouw eigen tempo en in jouw eigen omgeving. We bieden meerdere opleidingsvarianten van volledige zelfstudie tot hybride vormen tot volledig op locatie met optimale begeleiding.

Een slimme financiële keuze
Profiteer van pakketvoordelen en een gegarandeerde prijs-kwaliteitsverhouding. Mocht je onverhoopt niet slagen, dan bieden wij een oplossing.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
5996E Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren