Home » AA Audit & Assurance I

Opleiding: AA Audit & Assurance I

Bij: Onderwijsinstelling

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Maximaal 20 deelnemers

Kosten

990 euro
Prijs is exclusief eventuele BTW, examenkosten, materiaalkosten etc.

Bijzonderheden

U sluit de module af met een schriftelijk examen. Het examen wordt afgenomen door VAAC. De kosten voor dit examen betaalt u rechtstreeks. Uiteraard wordt u hierover tijdens de module nader geÔnformeerd.
Als u het examen met een voldoende afsluit, ...

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

In deze module wordt op elementair niveau kennisgemaakt met de theoretische fundamenten die ten grondslag liggen aan de uitoefening van het accountantsberoep. Er wordt kennisgemaakt met het vakjargon dat wordt gehanteerd binnen het vakgebied van de accountantscontrole, de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, de algemene structuur van het controleproces bij een jaarrekeningcontrole, de beginselen van de controle voor jaarrekeningposten en de werkzaamheden voor de samenstelopdracht. Deze module kan mogelijk ingebracht worden in onder andere de HBO Bacheloropleidingen SPD Bedrijfsadministratie en Accountancy van onderwijsinstelling.In deze module komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde:
  • Financial audit[li]Opdrachtaanvaarding[li]Accountantscontrolerisico[li]Invloed van interne beheersing op een financial audit[li]FinanciŽle auditmethoden[li]Accountantsverklaring[li]Samenstelopdrachten

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
1e868 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2020 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren