Home » HBO Intervisie, Supervisie, Coaching en Werkbegeleiding

Opleiding: HBO Intervisie, Supervisie, Coaching en Werkbegeleiding

Bij: NCOI Opleidingen

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Maximaal 20 deelnemers

Kosten

1490 euro
Prijs is excl. eventuele BTW en overige bijkomende kosten zoals examens, materiaal, arrangementskosten etc.

Bijzonderheden

U sluit deze opleiding af met een mondeling examen. Heeft u hiervoor een voldoende beoordeling behaald, dan ontvangt u het diploma 'HBO Intervisie, Supervisie, Coaching en Werkbegeleiding' van NCOI.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

U gaat tijdens dit programma aan de slag met alle onderwerpen die voor intervisie, coaching en werkbegeleiding van essentieel belang zijn. Na dit programma kunt u uw medewerkers stimuleren om onderzoekend te handelen en zo hun zelfsturing naar een hoger niveau tillen. De praktijkgerichte aanpak maakt dat u de theorie direct in de praktijk kunt toepassen. Daarnaast kan uw diploma u mogelijk vrijstelling opleveren in onze NVAO-geaccrediteerde opleiding HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of de HBO Bachelor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD).In de opleiding komen de volgende onderwerpen aan de orde:
  • De plek van supervisie, coaching en werkbegeleiding in de organisatie[li]Technieken voor supervisie en intervisie[li]Zelfkritiek en zelfmanagement[li]Conflictmanagement[li]Confrontatie en gespreksvoering[li]Coaching en motivatietechnieken[li]Coachingsvaardigheden[li]Gestructureerde werkbegeleiding[li]Coachen van zelfsturende teams[li]Supervisie, coaching, werkbegeleiding en kwaliteitszorg

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
B7B72 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2019 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren