Home » Werving en Selectie

Opleiding: Werving en Selectie

Bij: Onderwijsinstelling

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Maximaal 12 deelnemers

Kosten

1190 euro
Prijs is excl. eventuele BTW en overige bijkomende kosten zoals examens, materiaal, arrangementskosten etc.

Bijzonderheden

Na deze training kunt u op professionele wijze selectiegesprekken voeren. U hanteert de juiste selectiecriteria en u heeft helder inzicht in de opbouw van een selectiegesprek. U gebruikt daarbij professionele interviewtechnieken.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Het werven en selecteren van het juiste personeel is niet eenvoudig, maar wel belangrijk. Hoe bepaalt u wat u precies zoekt? Hoe voert u een professioneel en zinvol selectiegesprek? Hoe bepaalt u de geschiktheid van kandidaten? Welke vormen van assessment zet u in? In deze boeiende training gaat u in de praktijk aan de slag met deze vragen.In deze praktische training wordt onder leiding van gespecialiseerde trainers aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

Werving
  • Vaststellen van een functieomschrijving[li]Selectiecriteria[li]Interne versus externe kandidaten[li]Arbeidsmarktstrategie en -communicatie[li]Inzet social media


Het selectiegesprek
  • Voorbereiding van het selectiegesprek[li]Creren van goede omstandigheden[li]Structuur van het gesprek[li]Gedragsgericht interviewen met STAR[li]Eerste indruk versus systematisch kennismaken[li]Hoe test u de werkelijke motivatie van een kandidaat?


Testen
  • Assessments: wat wilt u testen[li]Alternatieve testmethoden[li]Rol van psychologische tests[li]Gebruikmaken van referenties

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
1396B Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2020 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren