Home » Cyber Security Fundamentals - schriftelijke cursus

Opleiding: Cyber Security Fundamentals - schriftelijke cursus

Bij: IMF Academy (International Management Forum)

 

IMF Academy (International Management Forum)

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Inhoud van de cursus

De schriftelijke Cyber Security cursus bestaat uit 9 lessen (plus een facultatieve eendaagse examentraining) en behandelt Cyber Security in al haar facetten. Daarnaast worden de 5 domeinen van het ISACA Cyber Security Fundamentals examen behandeld, t.w.:

1. Cyber Security concepts
2. Cyber Security architecture principles
3. Security of networks, systems, applications and data
4. Incident response
5. Security implications and adoption of evolving technology

In de lessen wordt uitvoerig aandacht besteed aan de onderwerpen van het Cyber Security Fundamentals examen. U kunt uzelf trainen met behulp van oefenexamenvragen. Naast de verplichte kennis voor het Cyber Security examen van ISACA is de cursus voorzien van tal van praktijkvoorbeelden van de docenten en wordt tevens de vertaalslag gemaakt vanuit de Amerikaanse situatie naar de Nederlandse praktijk.

Ook als u niet gecertificeerd wilt worden is deze Cyber Security cursus een absolute kennisverrijking! De cursus gaat nl. verder en dieper en is breder dan enkel de eisen die aan de Cyber Security Fundamentals certificering van ISACA worden gesteld.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

U wilt adequate Cyber Security realiseren op operationeel, tactisch en strategisch niveau? Dan is dit de training voor u. U krijgt inzicht in standaarden en best practices en u ontwikkelt vaardigheden voor de effectieve implementatie van Cyber Security. Qua functionarissen denken wij aan (internet) security officers, informatiemanagers, hoofden IT/automatisering, security managers, adviseurs IT-/internetsecurity, systeem- en netwerkbeheerders, risk managers, applicatiebeheerders, webbeheerders, IT managers en IT auditors.

Duur van de cursus

9 lessen/weken

Kosten van de cursus

De kosten van de schriftelijke cursus Cyber Security (CSX) bedragen € 2.480,- (excl. BTW). U ontvangt gratis de officiële Cyber Security Fundamentals Study Guide van ISACA (t.w.v. € 50,-). De kosten van de examentraining bedragen € 480,- (excl. BTW) per persoon.

Bijzonderheden

Wilt u de schriftelijke Cyber Security cursus online bestuderen? Dat kan. Al onze schriftelijke cursussen zijn beschikbaar in de vorm van digital learning. Wanneer u hiervoor kiest, ontvangt u persoonlijke inloggegevens waarmee u de cursus digitaal kunt bestuderen. Naast toegang tot de digitale leeromgeving (voor de periode van één jaar) ontvangt u de volledige schriftelijke cursus - in één keer - als praktisch naslagwerk.

Plaatsen / leslocaties

Thuisstudie

Algemene informatie over de cursus

Deze diepgaande Nederlandstalige Cyber Security cursus leidt tevens op voor het allernieuwste Cyber Security Fundamentals (CSX) Certificaat van ISACA.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
7a644 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren