Home » Certified Business Intelligence Professional (CBIP) - klassikaal

Opleiding: Certified Business Intelligence Professional (CBIP) - klassikaal

Bij: IMF Academy (International Management Forum)

 

IMF Academy (International Management Forum)

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Opleidingsinhoud

De opleiding tot Certified Business Intelligence Professional (CBIP) bestaat uit 7 lesdagen (afhankelijk van uw kennis en ervaring kunt u vrijstelling krijgen voor een of meerdere onderdelen), de 3-daagse examentraining en het CBIP examen zelf. Wanneer u CBIP gecertificeerd wilt worden, dan dient u te starten met Data Analytics in de praktijk en Data Warehousing Fundamentals. De verdere volgorde kunt u zelf bepalen. Alle onderdelen zijn ook los te volgen.

Alle examens zijn multiple-choice en nemen 90-110 minuten in beslag. Wanneer u CBIP gecertificeerd wilt worden, dan dient u minimaal 3-5 jaar werkervaring in het vakgebied te hebben.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Bent u als Business Intelligence expert al vele jaren werkzaam in de praktijk? Wilt u tot de top behoren in de vakgebieden Business Intelligence, Business Analytics en Data Warehousing? Verhoog dan uw marktwaarde met de enige persoonscertificering voor Business Intelligence professionals ter wereld, de CBIP titel!

Opleidingsduur

10 lesdagen (afhankelijk van uw ervaring en kennis) en 2 dagen examen

Kosten

De kosten van de volledige CBIP opleiding bedragen € 6.980,- (excl. BTW) per persoon. In dit bedrag zijn begrepen: 7 trainingsdagen, de 3-daagse CBIP examentraining (t.w.v. € 1.875,- (excl. BTW)) en het 2-daagse CBIP examen (t.w.v. € 1075,- (excl. BTW)). Daarnaast zijn alle lunches en koffie/thee inbegrepen.

Bijzonderheden

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van (veelal schriftelijke) cursussen en opleidingen. Deze sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van professionals en bestrijken onder meer het Security, FinanciŽle, Logistieke, HRM en IT-vakgebied. IMF is al bijna 20 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 11 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

Plaatsen / leslocaties

Centraal in het land

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

In deze expert level Business Intelligence opleiding wordt u opgeleid voor de Certified Business Intelligence Professional (CBIP) titel van TDWI: de enige officiŽle en onafhankelijke persoonscertificering voor Business Intelligence

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
5098E Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2021 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren