Home » Facebook advertising Basis

Opleiding: Facebook advertising Basis

Bij: Learnit

Inhoud van de cursusDe populariteit van Facebook is nog steeds ongekend. De advertentiemogelijkheden hebben een ongeėvenaarde targeting en de kosten per klik zijn gemiddeld genomen een stuk lager dan bij Google Ads. Maar pak je het opzetten en managen van een advertentiecampagne op Facebook eigenlijk aan?In onze training Facebook advertising Basis leer je de basisprincipes van het Facebook advertising-platform en hoe je een succesvolle campagne kunt opstarten en managen. Je leert wervende teksten te schrijven en eenvoudige, mooie banners te maken.Onderwerpen


  • Introductie van het Facebook advertising-systeem
  • Wat werkt in de praktijk wel en wat niet?
  • Doelgroep targetten
  • Advertenties en banners maken
  • Conversies meten
  • Resultaten analyseren en verbeteren

LesmethodiekIn de training wisselen we theorie, praktische oefeningen en reflectie op een prettige manier af. Daardoor kun je niet alleen de kennis snel plaatsen, maar heb je ook veel aanknopingspunten waar je na de training mee aan de slag kunt. Het definitieve programma van de training wordt aangepast aan de voorkennis, praktijkervaring en leerdoelen van de deelnemers.DoelgroepDeze training is bij uitstek geschikt voor deelnemers die door middel van adverteren meer zichtbaarheid online willen opbouwen, en nog niet (veel) ervaring met Facebook advertising hebben.VoorkennisVoor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Duur van de cursus

1 dag

Kosten van de cursus

575 Euro
incl. koffie/thee, lunch en materiaal

Bijzonderheden

Deze training kan als losse eendaagse training gevolgd worden, maar is ook een onderdeel van ons zevendaagse traject Social media-marketing volgen.

Plaatsen / leslocaties

Groningen, Utrecht, Rotterdam, Zwolle, Den Haag, Online

Algemene informatie over de cursus

In de training Facebook advertising Basis leer je de basisprincipes van het advertising-platform en hoe je een succesvolle campagne kunt beheren.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
3174F Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren