Home » Facebook advertising Professional

Opleiding: Facebook advertising Professional

Bij: Learnit

Inhoud van de cursusAls je de echte kracht van Facebook-advertising wil ontdekken, zul je kennis moeten maken met enkele meer geavanceerde functies van dit platform. In onze training Facebook advertising Professional leer je hoe je Facebook-advertising kunt inzetten om de juiste doelgroep klant bij je te maken, middels een aantal vooraf gekozen stappen. Daarnaast leer je hoe je dit platform kunt inzetten voor het bereiken van andere doelen, zoals het laten groeien van je online community. We gaan in de training aan de slag met praktische voorbeelden.Onderwerpen


  • Geavanceerde trechters maken
  • Custom audiences instellen
  • Remarketing
  • Casestudy: contentmarketing
  • Casestudy: social media-marketing
  • Resultaten analyseren en verbeteren

LesmethodiekIn de training wisselen we theorie, praktische oefeningen en reflectie op een prettige manier af. Daardoor kun je niet alleen de kennis snel plaatsen, maar heb je ook veel aanknopingspunten waar je na de training mee aan de slag kunt. Het definitieve programma van de training wordt aangepast aan de voorkennis, praktijkervaring en leerdoelen van de deelnemers.DoelgroepDeze training is bij uitstek geschikt voor deelnemers die door middel van adverteren meer zichtbaarheid online willen opbouwen, en al enige ervaring met Facebook-advertising hebben.VoorkennisDeze training gaat ervan uit dat je basiskennis hebt van Facebook-advertising. Als je nog geen ervaring hebt met Facebook-advertising of eerst je basiskennis wilt bijspijkeren, raden wij aan eerst onze training Facebook advertising Basis te volgen.

Duur van de cursus

1 dag

Kosten van de cursus

575 Euro
incl. koffie/thee, lunch en materiaal

Bijzonderheden

Deze training kan als losse eendaagse training gevolgd worden, maar is ook een onderdeel van ons zevendaagse traject Social media-marketing volgen.

Plaatsen / leslocaties

Den Haag, Eindhoven, Den Bosch, Utrecht, Amsterdam, Online

Algemene informatie over de cursus

In onze training Facebook advertising Professional leer je hoe je Facebook-advertising kunt inzetten om de juiste doelgroep klant bij je te maken.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
B68aB Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren