Home » Interieurdesigner (Allround)

Opleiding: Interieurdesigner (Allround)

Bij: Thuiscursus.nl

Inhoud van de cursus

• Interieurstylist
• Verkoopstylist
• Feng Shui
• Sketch Up
• Verlichtingsadviseur

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding. Je kunt dus direct starten!

Duur van de cursus

Gemiddeld 9-12 maanden.

Kosten van de cursus

990 euro

Plaatsen / leslocaties

Afstandsonderwijs

Algemene informatie over de cursus

Droom jij ook van een succesvolle carrière als Allround interieurdesigner? Volg dan nu de erkende opleiding Allround interieurdesigner van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol Allround interieurdesigner.

Onze aanpak is uniek: tijdens de opleiding geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle Allround interieurdesigner met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om dit beroep succesvol uit te oefenen als werknemer en / of zelfstandig ondernemer.

Richt je eigen carrière in!
Ben jij altijd bezig met de perfecte styling en inrichting van je huis? Wil jij de mooiste creaties kunnen ontwerpen én creëren? Wil je een absolute Allround expert worden op het gebied van interieurdesign? Dan is onze opleiding Allround Interieurdesign dé opleiding voor jou! Deze moderne en praktijkgerichte opleiding is het resultaat van de vruchtbare samenwerking tussen Thuiscursus.nl en een aantal van de beste en meest ervaren interieurdesigners en stylisten uit het werkveld. Deze experts zullen je begeleiden tijdens je gehele opleiding.

Je begint met het vinden van je eigen stijl, zonder de wensen van de klant daarbij uit het oog te verliezen. Geef je een huis één stijl of geef je iedere ruimte een eigen persoonlijke touch? Leer hoe je ruimtes indeelt met behoud van harmonie. Leer alles over kleuren, materialen en meubels, over het creëren van gezelligheid en smaakvol interieur.

In het vervolg van de opleiding pas je de opgedane kennis toe op vastgoed. Hoe restyle je een huis met het oog op een succesvolle verkoop? Hoe accentueer je de sterke punten van een huis en maak je het aantrekkelijk voor een grote groep kopers?

Deze Allround opleiding maakt jouw ook een absolute professional op het gebied van licht. Licht bepaalt sfeer en maakt een ruimte groter of kleiner. Maak kennis met zowel de functionele als creatieve kant van licht.

Een goede kennis van het tekenprogramma SketchUp 3D is onmisbaar voor elke interieurdesigner. Met behulp van deze ingenieuze software maak je professionele tekeningen en bouw je de knapste 3D modellen! Laat je creativiteit de vrije loop en tover je huizen volledig ingericht en gestyled op je scherm.
Feng Shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting hebben op het welzijn en geluk van de mens, en ook hoe je negatieve invloeden kunt veranderen in positieve. In de laatste module leer je dit toe te passen op de inrichting van een huis of ruimte.

Richt je carrière opnieuw in, word Allround interieurdesigner!

Allround Interieurdesigner is een beroep met toekomst!
Momenteel is er in het bedrijfsleven veel vraag naar goed opgeleide werknemers. Het diploma dat je behaalt is een internationaal erkend diploma. Deze opleiding biedt daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt en een groot voordeel tijdens je sollicitatie. Wanneer je als zelfstandig ondernemer wilt gaan werken, kun je jezelf na het afronden van deze opleiding inschrijven als parttime of fulltime ZZP?er bij de Kamer van Koophandel.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
4eE35 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren