Home » Beauty Consultant (Allround)

Opleiding: Beauty Consultant (Allround)

Bij: Thuiscursus.nl

Inhoud van de cursus

• Schoonheidspecialist
• Pedicure
• Massagetherapeut
• Keuzevak 1: Visagie
• of Keuzevak 2:Nagelstyling

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding. Je kunt dus direct starten!

Duur van de cursus

Gemiddeld 9-15 maanden bij een studiebelasting van 4-6 uur per week.

Kosten van de cursus

990 euro all-in (Het lesgeld is inclusief jouw studiemap, 1 jaar begeleiding van je docenten, examens, eventueel herexamens en diploma)

Bijzonderheden

Je krijgt je lesmateriaal zowel in print als digitaal inzichtelijk.

Plaatsen / leslocaties

Afstandsonderwijs

Algemene informatie over de cursus

Droom jij ook van een succesvolle carrière als Beauty consultant? Volg dan nu de erkende opleiding allround beauty consultant van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol Beauty consultant.

Onze aanpak is uniek: tijdens de opleiding geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle beauty consultant met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om dit beroep succesvol uit te oefenen als werknemer en / of zelfstandig ondernemer.

Maak van je hobby je beroep!
Word jij Allround Beauty consultant en ben je straks een echte professional op het gebied van gelaats- en lichaamsverzorging, massagetechnieken en make-up? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding tot Allround Beauty consultant. Deze moderne en praktijkgerichte opleiding is het resultaat van de vruchtbare samenwerking tussen Thuiscursus.nl en een aantal van de beste en meest ervaren schoonheidsspecialisten, pedicures, masseurs en stylisten uit het werkveld. Deze doorgewinterde experts zullen je begeleiden tijdens je gehele opleiding.

Gedurende je opleiding, die bestaat uit 3 modules en 2 keuzevakken, leer je alles over schoonheidsverzorging, Pedicure- en voetverzorging en massagetherapie. Daarnaast kan je een extra vak naar persoonlijke voorkeur kiezen: nagelstyling of visagie.

Investeer in je toekomst en maak van je hobby je beroep: word Allround Beauty consultant.

Beauty consultant is een beroep met toekomst!
Momenteel is er in het bedrijfsleven veel vraag naar goed opgeleide werknemers. Het diploma dat je behaalt is een internationaal erkend diploma. Deze opleiding biedt daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt en een groot voordeel tijdens je sollicitatie. Wanneer je als zelfstandig ondernemer wilt gaan werken, kun je jezelf na het afronden van deze opleiding inschrijven als parttime of fulltime ZZP?er bij de Kamer van Koophandel.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
896d4 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren