Home » Sport- en Bewegingscoach (Allround)

Opleiding: Sport- en Bewegingscoach (Allround)

Bij: Thuiscursus.nl

Inhoud van de cursus

Lifecoach
Sportcoach
Personal Coach
Keuzevak 1: Sportmanagement
Keuzevak 2: Sportpsychologie
Keuzevak 3: Sportmassage

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding.

Duur van de cursus

6-9 maanden

Kosten van de cursus

990 euro

Plaatsen / leslocaties

Afstandsonderwijs

Algemene informatie over de cursus

Droom jij ook van een succesvolle carrière als allround sport- en bewegingscoach? Volg dan nu de erkende opleiding allround sport- en bewegingscoach van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol allround sport- en bewegingscoach.

Onze aanpak is uniek: tijdens de opleiding geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle allround sport- en bewegingscoach met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om dit beroep succesvol uit te oefenen als werknemer en / of zelfstandig ondernemer.

Laat Nederland bewuster leven!

Lichaamsbeweging, sport en verantwoorde voeding worden steeds populairder in Nederland. Wil jij van je hobby je beroep maken en mensen gezonder leren leven? Schrijf je dan in voor onze opleiding tot Allround Sport- en Bewegingscoach en investeer in je toekomst! Deze moderne en praktijkgerichte opleiding is het resultaat van de vruchtbare samenwerking tussen Thuiscursus.nl en een aantal van de beste en meest ervaren personal coaches, fitnessinstructeurs en sportcoaches uit het werkveld. Deze doorgewinterde experts zullen je begeleiden tijdens je gehele opleiding.

De opleiding gaat van start met de module Lifecoach. Tijdens het opleidingsonderdeel Sportcoach ontdek je hoe je sporters op een deskundige manier fysieke en psychologische begeleiding kunt bieden. Zo kunnen ze zich volledig op hun carrière focussen en bouwen ze stap voor stap aan hun weg naar de top!

Tijdens het keuzevak Sportmanagement kom je alles te weten over de financiële en economische aspecten van sport en verdiep je je in de Sportmarketing.

Het keuzevak Sportmassage laat je dieper ingaan op de anatomie van de spieren en specifieke sportletsels, leer je de verschillende massagetechnieken en ontdek je het belang van een doelgerichte massage voor de recuperatie en voorbereiding van sporters.

Als laatste kan je het keuzevak Sportpsychologie kiezen. Hier leer je o.a. over sport en motivatie, concentratie, emotie en gevoelens bij sport, teambuilding, omgaan met blessures lichaamsbeweging verplaatst de geest en de ontwikkeling van sporttalent tot topsporter.

Investeer in een beroep met toekomst en schrijf je in voor onze opleiding tot Allround Sport- en Bewegingscoach!

Allround Sport- En Bewegingscoach is een beroep met toekomst!

Momenteel is er in het bedrijfsleven veel vraag naar goed opgeleide werknemers. Het diploma dat je behaalt is een internationaal erkend diploma. Deze Opleiding biedt daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt en een groot voordeel tijdens je sollicitatie. Wanneer je als zelfstandig ondernemer wilt gaan werken, kun je jezelf na het afronden van deze opleiding inschrijven als parttime of fulltime ZZP?er bij de Kamer van Koophandel.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
03A3B Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren