Home » Mental Coach (Allround)

Opleiding: Mental Coach (Allround)

Bij: Thuiscursus.nl

Inhoud van de cursus

• Life Coach
• Stresscoach
• Praktische Psychologie
• Gesprekstechnieken
• Assertiviteit en Zelfvertrouwen

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding. Je kunt dus direct starten!

Duur van de cursus

Gemiddel 9-12 maanden.

Kosten van de cursus

990 euro all-in

Plaatsen / leslocaties

Afstandsonderwijs

Algemene informatie over de cursus

Droom jij ook van een succesvolle carrière als mental coach? Volg dan nu de erkende opleiding Allround mental coach van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol mental coach.

Onze aanpak is uniek: tijdens de opleiding geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle mental coach met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om dit beroep succesvol uit te oefenen als werknemer en / of zelfstandig ondernemer.

Word een echte vakspecialist
De Allround opleiding Mental Coach start met de module Life Coach. Als Life Coach ondersteun je mensen in hun dagelijkse leven. Dit kan o.a. betrekking hebben op hun carrière, hun gezinsleven of hun sociale netwerken. Je leert hoe je het zelfvertrouwen van je cliënten opbouwt en hen ondersteunt bij hun verdere ontplooiing.

Vervolgens volg je de module Stress Coach. Stress kan een verlammend effect hebben en mensen op lange termijn naar beneden halen. Als Stresscoach ga jij mensen begeleiden en er weer bovenop helpen. Je leert ze om zich weerbaar op te stellen en stress om te zetten in positieve energie!

De module Praktische Psychologie vertelt je alles over de relatie tussen de hersenen en het gedrag van mensen. Daarnaast doorloop je de verschillende ontwikkelingsfases van de mens. Je hebt hierbij aandacht voor zowel de cognitieve, sociale als emotionele ontwikkeling. Op die manier leer je meteen de mens in zijn geheel bekijken.

Tijdens de boeiende module Gesprekstechnieken verbeter je jouw gespreksvaardigheden. Na afloop voel je je zelfverzekerd in elke situatie. Zo sta je sterker in je schoenen tijdens een sollicitatie, handel je probleemloos klachten af en kan je beter omgaan met conflicten.

Als laatste volg je module Assertiviteit en Zelfvertrouwen. Iedereen voelt zich wel eens verlegen en onzeker. Je gaat bijvoorbeeld naar een feestje met veel onbekenden, je moet een presentatie geven op het werk of je baas vraagt je om een dossier toe te lichten. Deze onzekerheid kan echter verlammend werken. Dankzij dit onderdeel sta je sterker in je schoenen en ga je geen uitdaging meer uit weg!

Mental Coach is een beroep met toekomst!
Momenteel is er in het bedrijfsleven veel vraag naar goed opgeleide werknemers. Het diploma dat je behaalt is een internationaal erkend diploma. Deze opleiding biedt daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt en een groot voordeel tijdens je sollicitatie. Wanneer je als zelfstandig ondernemer wilt gaan werken, kun je jezelf na het afronden van deze opleiding inschrijven als parttime of fulltime ZZP?er bij de Kamer van Koophandel.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
31Da1 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren