Home » Business Management (Allround)

Opleiding: Business Management (Allround)

Bij: Thuiscursus.nl

Inhoud van de cursus

• Basiskennis Management
• Project Management
• Change Management
• Time Magement
• Financieel Management
• Keuzevak 1: Praktisch Leidinggeven
• Keuzevak 2: Strategisch Management

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding. Je kunt dus direct starten!

Duur van de cursus

Gemiddeld 9-12 maanden.

Kosten van de cursus

1249 euro all-in

Plaatsen / leslocaties

Afstandsonderwijs

Algemene informatie over de cursus

Droom jij ook van een succesvolle carrière als business manager? Volg dan nu de erkende opleiding allround business management van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol business manager.

Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle business manager met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied! Je krijgt alle kennis en vaardigheden aangereikt die jij nodig hebt om dit beroep succesvol uit te oefenen als werknemer en/of zelfstandig ondernemer.

Zit managen in jouw bloed maar wil je je niet richten tot een specifieke managementstijl? Dan is deze Allround Business Management opleiding echt ets voor jou! Hier leer je namelijk door verschillende modules in te studeren alles over management.

Manage je carrière
Je begint bij het begin met de module Basiskennis Management. Hier leer je alles over de kwaliteiten van een goede manager, de belangrijke begrippen van het management, succesvol leiding geven in een onderneming, correcte communicatie en communicatiestijlen, etc.

Tijdens de module Projectmanagement leert je alles over wat Projectmanagement is, werken als Projectmanager, organisaties, de menselijke factor, doelgroepen bij Projectmanagement en verschillende soorten projecten.

Change Management draait om de succesvolle implementatie van verandering en bij Timemanagement leert je omgaan met de verschillende technieken om beter en productiever met je tijd om te gaan. Financieel management geeft je inzicht in hoe je de financiële kant van het management vak aanpakt en geeft je inzicht in cijfers.

Uiteraard kan je ook bij deze Allround opleiding kiezen uit een van de extra keuzevakken, Praktische Leidinggeven en Strategische Management.

Business Manager is een beroep met toekomst!
Momenteel is er in het bedrijfsleven veel vraag naar goed opgeleide werknemers. Het diploma dat je behaalt is een internationaal erkend diploma. Deze cursus biedt daarom zeer goede perspectieven op de arbeidsmarkt en een groot voordeel tijdens je sollicitatie. Wanneer je als zelfstandig ondernemer wilt gaan werken, kun je jezelf na het afronden van deze opleiding inschrijven als parttime of fulltime ZZP?er bij de Kamer van Koophandel.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
60FdC Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren