Home » Visagie (Allround)

Opleiding: Visagie (Allround)

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

• Hoe breng ik dagmake-up aan op een professionele manier?
• Hoe verbaas ik iedereen met de perfecte avondmake-up?
• Hoe laat ik mijn klanten stralen op een feest?
• Hoe maak ik de perfecte smokey eyes?
• Hoe corrigeer ik kleine gelaatsfoutjes d.m.v. camouflage?
• Hoe hou ik rekening met verschillende gelaatstypes?
• Hoe maakten de vorige generaties zich op?
• Hoe leg ik de basis van hairstyling die past bij de aangeleerde make-up?
• Wat wordt er van mij verwacht achter de schermen van een fashionevent?
• Hoe blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends in de modewereld?

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding. Alle leeftijden zijn welkom.

Duur van de cursus

18 weken

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 1049.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Bijzonderheden

Praktijkmaterialen komen voor eigen rekening.

Plaatsen / leslocaties

Arnhem, Groningen, Rotterdam

Algemene informatie over de cursus

Maak werk van je opleiding!
Ambieer jij een nieuwe carrière of lucratieve bijbaan als Visagist? Wil je in korte tijd een diploma behalen? Wil je praktijkgericht studeren zodat je na het behalen van je diploma direct inzetbaar bent of als zelfstandig ondernemer kunt starten? Wil jij studeren tegen de scherpste prijs en college krijgen van de beste professionals in het vak? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Allround Visagie!

Stap in de wereld van Beauty & Wellness | Allround Visagie
Zijn make-up en gezichtsverzorging jouw passie? En lijkt werken in de wereld van Beauty & Wellness je wel iets? Schrijf je dan in voor onze Allround opleiding Visagie en word professioneel visagist. Hoe breng ik dagmake-up aan op een professionele manier? Hoe verbaas ik iedereen met de perfecte avondmake-up? Hoe laat ik mijn klanten stralen op een feest? Hoe maak ik de perfecte smokey eyes? Hoe corrigeer ik kleine gelaatsfoutjes d.m.v. camouflage? Hoe hou ik rekening met verschillende gelaatstypes? Hoe maakten de vorige generaties zich op? Hoe leg ik de basis van hairstyling die past bij de aangeleerde make-up? Als deze vragen worden beantwoord tijdens de opleiding.
Onder begeleiding van een ervaren docent leer je wat er van je verwacht wordt achter de schermen van een fashionevent, en krijg je tips over hoe je op de hoogte blijft van de nieuwste trends in de modewereld. Je volgt 18 colleges van 4 uur waarin je, per module, de fijne kneepjes van het vak leert.
Voorafgaand aan het college bestudeer je thuis de theorie zodat je je tijdens de colleges volledig kunt focussen op de praktijk. Droom jij van zo?n carrière? Schrijf je dan direct in voor onze allround opleiding Visagie en stap in de wereld van Beauty en Wellness!

Hoe ziet jouw toekomst eruit?
Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi diploma op je CV heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Je behaalt in korte tijd een erkend diploma en studeert altijd tegen de beste prijs! Dus schrijf je in en bepaal zelf jouw positie op de arbeidsmarkt!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
85E25 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren