Home » Grafische Vormgeving

Opleiding: Grafische Vormgeving

Bij: NHBO

Inhoud van de cursus

? Module Illustrator
? Module InDesign
? Module Photoshop
? Module Creatief ontwerp

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Er is geen vooropleiding of -kennis vereist voor deze opleiding.

Duur van de cursus

15 weken

Kosten van de cursus

Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 1149.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, de locatiehuur, het examen en jouw diploma.

Plaatsen / leslocaties

Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht

Algemene informatie over de cursus

Maak werk van je opleiding!
Ambieer jij een nieuwe carrière of lucratieve bijbaan als Grafisch vormgever? Wil je in korte tijd een diploma behalen? Wil je praktijkgericht studeren zodat je na het behalen van je diploma direct inzetbaar bent of als zelfstandig ondernemer kunt starten? Wil jij studeren tegen de scherpste prijs en college krijgen van de beste professionals in het vak? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding Grafisch vormgever!
Maak carrière in de creatieve sector | Grafisch vormgever
Leren hoe je inspiratie opdoet en dit vertaalt naar een ontwerp? Een ontwerp kunnen uitwerken met de meest toonaangevende programma?s? Schrijf je in voor onze opleiding Grafisch vormgever en wordt allround grafisch professional! De opleiding bestaat uit de modules Creatief ontwerp, waarin je alles leer over inspiratie en ontwerp. In de daarop volgende modules Illustrator, InDesign, en Photoshop leer je werken met de meest toonaangevende programma?s voor grafisch ontwerp. Je volgt 15 colleges bij een professionele vormgever met jarenlange ervaring in de praktijk. Wil jij allround grafisch professional worden en zie je een carrière in de creatieve sector wel zitten? Schrijf je dan direct in voor de professionele opleiding Grafisch vormgever van NHBO!
Hoe ziet jouw toekomst eruit?
Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wilt vergroten, is een gedegen opleiding van groot belang. Met een mooi diploma op je CV heb je bij een sollicitatie immers direct voorsprong op andere kandidaten. Als betrouwbare partner helpt NHBO je hierbij. Bij NHBO volg je praktijkgerichte opleidingen op MBO+niveau waardoor jij direct inzetbaar bent óf voor jezelf kunt beginnen. Je behaalt in korte tijd een erkend diploma en studeert altijd tegen de beste prijs! Dus schrijf je in en bepaal zelf jouw positie op de arbeidsmarkt!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Dc751 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2018 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren