Home » MS Project Basis

Opleiding: MS Project Basis

Bij: Learnit

Inhoud van de cursusMaak projectplanning makkelijker met MS Project


Een succesvol project begint met een duidelijke én haalbare projectplanning. Ook goed projectbeheer tijdens de uitvoering van het project is zeer bepalend voor het resultaat. Zeker bij grotere en complexe projecten is projecten plannen en beheren vaak een tijdrovende bezigheid. Een goede projectplanning tool als MS Project is hierbij een must om je leven makkelijker te maken. Of het nou gaat om een agile project of om een traditionele watervalplanning, in MS Project maak je snel een efficiënte en effectieve projectplanning. Ook het bewaken van de voortgang van het project wordt een stuk eenvoudiger.

Ben jij te veel tijd kwijt aan projectplanning en projectbeheer? Wil je MS Project gaan gebruiken om je projecten in goede banen te leiden? Doe dan mee met de tweedaagse training MS Project Basis van Learnit.

Inhoud cursus MS Project Basis


Hoe maak je een projectplanning? In de basiscursus MS Project ga je aan de slag met alle aspecten rondom de administratie en planning van je project. Hoe je een project aanmaakt en beheert, de planning opzet, de beschikbare resources efficiënt inzet en de voortgang van het project bewaakt; je leert het stap voor stap in deze praktijkgerichte MS Project training. Ook leer je rapportages maken voor diverse projectbetrokkenen.

Onderwerpen training MS Project Basis


Projectplanning:
  • Kalenders[li]Tijdlijnen[li]Het invoeren van taken[li]Afhankelijkheden aanbrengen[li]Resources invoeren en toewijzen aan taken


Projectbeheer:
  • Resource kalenders aanpassen[li]Overbezetting signaleren en oplossen[li]Deadlines en taakbeperkingen instellen[li]De planning vastleggen in een basislijn[li]Statusdatum en voortgang bijwerken[li]Voortgangslijnen[li]Onvoltooid werk opnieuw inplannen


Trainingsmethodiek


Jouw MS Project training vindt altijd plaats in een kleine groep en onder leiding van een ervaren trainer. Deze bespreekt aan het begin van de training wat jouw instapniveau is en wat je uit de training wilt halen. Tijdens de training is er meer dan genoeg tijd om goed in te spelen op de onderwerpen die voor jou belangrijk zijn.

Werk je al met MS Project en loop je tegen specifieke problemen of uitdagingen aan? Neem deze praktijkvoorbeelden mee naar de training. Je kunt dan nog praktijkgerichter aan de slag.

MS Project versie 2013, 2016 en 2019 of 365?


Tijdens het inschrijven kun je invullen welke versie van MS Project jij gebruikt. Wij zorgen er dan voor dat je de training kunt volgen in de juiste softwareversie.

Doelgroep cursus MS Project Basis


De basisopleiding MS Project is bedoeld voor iedereen die het plannen en beheren van projecten makkelijker wil maken met Microsoft Project. Bijvoorbeeld projectmanager, projectleiders, projectplanners, medewerkers projectadministratie, projectbeheerders en andere projectprofessionals.

Resultaat training MS Project Basis


Na afloop van de basistraining MS Project:
  • weet je wat MS Project te bieden heeft en hoe je het toepast.[li]begrijp je hoe projectplanning in MS Project werkt.[li]weet je hoe je een project beheert in MS Project. [li]heb je de basis van projectadministratie in MS Project onder de knie.[li]kun je je nieuwe vaardigheden direct inzetten in je dagelijks werk.[li]heb je meer mogelijkheden voor een leuke baan als projectplanner, projectcoördinator of projectbeheerder.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Voor de cursus MS Project Basis is het belangrijk dat je goed
overweg kunt met MS Office programma?s. Heb je al ervaring met het opstellen
van planningen? Dat komt in deze training uitstekend van pas!

Duur van de cursus

2 dagen

Kosten van de cursus

950 Euro

BijzonderhedenDe kwaliteit van je projecten nog verder verbeteren? Volg na deze basiscursus MS Project ook één van deze cursussen:

Liever zelfstandig aan de slag met MS Project? Wij bieden deze cursus ook aan als [url= www.learnit.nl/cursus/project-elearning]MS Project E-learning.

Plaatsen / leslocaties

Nijmegen, Groningen, Amsterdam, Maastricht, Incompany, Enschede, Tilburg, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Breda, Den Bosch, Arnhem, Den Haag, Amersfoort, Alkmaar, Online

Algemene informatie over de cursus

Ben jij te veel tijd kwijt aan projectplanning en -beheer? Met MS Project kan dit makkelijker en sneller. Leer hoe in de tweedaagse training MS Project Basis van Learnit.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
D46aC Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren