Home » Oracle Database: SQL Fundamenten deel II

Opleiding: Oracle Database: SQL Fundamenten deel II

Bij: Learnit

Inhoud van de cursusWil je volledig in staat zijn om zelfstandig SQL-statements te schrijven en rapporten op te bouwen met SQL*Plus? Volg dan onze tweedaagse training Oracle Database: SQL Fundamenten deel II. In de training gaan we dieper in op de mogelijkheden van SQL. Hierbij komen zaken als timestamps en reguliere expressies aan de orde. De training is een logisch vervolg op Oracle Database: SQL Fundamenten deel I.Onderwerpen  • Timestamps
  • Rapporten
  • Extra gegevensdefinitie
  • Bijzondere queries
  • Reguliere expressies.

DoelgroepDeze training is bedoeld voor databasebeheerders, applicatieontwikkelaars of andere automatiseerders die met (Oracle) SQL gaan werken.TrainingsmateriaalJe ontvangt bij aanvang van de training een overzichtelijk boek met oefeningen en oefenbestanden. Dit kun je na de training ook gebruiken als naslagwerk. Het materiaal is modulair opgebouwd; ieder hoofstuk start met een theoretisch deel, wat door iedere deelnemer in eigen temo wordt doorlopen. Hierbij wordt er gebruikgemaakt van hands-on voorbeelden. Doordat je actief met de theorie bezig bent, beklijft deze beter. Onduidelijkheden of vragen worden door de trainer persoonlijk toegelicht. Naast het doorspreken van de opdrachten kan de trainer aanvullingen geven en specifieke vragen, bijvoorbeeld uit je werksituatie, beantwoorden. Om persoonlijke aandacht te garanderen begeleiden we maximaal acht deelnemers per groep.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Wij adviseren om eerst de training Oracle Database: SQL Fundamenten deel I te volgen voordat je aan de slag gaat met deze vervolgtraining.

Duur van de cursus

2 dagen

Kosten van de cursus

1150 Euro
inclusief koffie/thee en lunch

Plaatsen / leslocaties

Groningen

Algemene informatie over de cursus

Veel gevolgde training Oracle Database: SQL fundamenten deel II, aangeboden in heel Nederland.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
891b4 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren